Hellegatspolder 10
2172 JZ SASSENHEIM

€ 550.000,- v.o.n.

Altijd al op het water willen wonen? Dan is dit een unieke kans! Verborgen tussen het groen en water treft u deze woonark aan met een weids uitzicht over de landerijen en water. De ligging is perfect te noemen, alle voorzieningen... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Altijd al op het water willen wonen? Dan is dit een unieke kans!
Verborgen tussen het groen en water treft u deze woonark aan met een weids uitzicht over de landerijen en water. De ligging is perfect te noemen, alle voorzieningen op enkele fiets-/ auto minuten afstand.

Het centrum van Sassenheim heeft een grote variatie aan winkels, restaurantjes, sportverenigingen en scholen. Het treinstation ligt op korte afstand en de toegang naar de grote uitvalswegen is zeer goed.

Indeling: entree, woonkamer met open keuken, toilet met fonteintje, grote kast, slaapkamer.
Woonkamer met aan beide zijde grote raampartijen waardoor u een weids uitzicht heeft op de weilanden, tuin en water. Middels een schuifpui bereikt u het terras. In de woonkamer is er een pelletkachel aanwezig wat voor extra sfeer en warmte zorgt.

De woonkamer en keuken zijn met elkaar verbonden dit geeft een ruimtelijk effect, de keuken is voorzien van veel kastruimte een kookeilanden en alle apparatuur die je in een complete keuken mag verwachten, te weten: 4- pits inductiekookplaat, afzuigschouw, stoomoven, combimagnetron, koel-/ vriescombinatie, vaatwasser en een elektrische boiler.

Hal met toilet en fonteintje, hier treft u ook een grote kast en de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een grote inbouwkast. En uiteraard door de grote ramen ook volledig uitzicht op het water en weilanden. Vanuit de hal is er een hardhouten trap welke u naar de ondergelegen verdieping brengt.
De gehele begane grond verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Indeling ondergelegen

verdieping:

Hal welke toegang geeft tot de overige 2 slaapkamers (voorheen 3) en badkamer. Op deze verdieping zijn alle ramen van kunststof met HR++ glas. De badkamer is zeer recent verbouwd (2024), een royale inloop wellness regendouche, wastafelmeubel met spiegel, design radiator en toilet.
2e slaapkamer met inbouwkast en 3e ouderslaapkamer ook met inbouwkasten en praktische bergruimte onder het bed.
Er is een aparte technische ruimte alwaar u de boiler en pompsystemen treft.

Deze woonark beschikt over een grote tuin en een vlonderterras aan de zijkant van de woonark. Een ruime houten berging welke naast de woonark is gelegen. Er is ook een houten omloop langs de woonark en een steiger waaraan je een pleziervaartuig kunt aanmeren.
Er is dus altijd wel een heerlijke plek om te vertoeven.

Vrijstaand houten tuinhuis met een keukenblokje welke is voorzien van een spoelbak, koel-/vriescombinatie en combioven. Het tuinhuis heeft tv aansluiting en een schuifpui.

Let op beperkte financieringsmogelijkheden.
V.O.N. excl. notariskosten

Algemeen:
- Water/elektriciteit via het gemeentelijk net;
- Gasloos, warmtepomp (2023), boiler, vloerverwarming;
- D.m.v. een rioolpomp aangesloten op het gemeentelijk riool;
- Volledig geïsoleerd;
- Gehele woning voorzien van dubbel glas;
- Deels houten en deels kunststof kozijnen;
- Woonoppervlakte: 130 m2;
- Inhoud: 399 m3.
- Betonnen bak met houtskelet opbouw;
- De kosten voor de ligplaats en de aangrenzende ligplaats (plezierjacht) met berging zijn € 1.500,= per jaar (2024).

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​