Meidoornlaan 23
2172 AC SASSENHEIM

€ 469.000,- k.k.

Sfeervolle dertigerjaren hoekwoning met ruime zonnige tuin (Z-W) met grote berging en achterom. Het huis is gelegen in een geliefde, rustige straat. Parkeren kan in de straat of aan de achterzijde van het huis op het parkeerterrein. Het gezellige centrum van... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Sfeervolle dertigerjaren hoekwoning met ruime zonnige tuin (Z-W) met grote berging en achterom. Het huis is gelegen in een geliefde, rustige straat. Parkeren kan in de straat of aan de achterzijde van het huis op het parkeerterrein.

Het gezellige centrum van Sassenheim en het mooie park “Rusthoff” zijn op enkele minuten loopafstand gelegen. De uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam (A44) zijn makkelijk en snel aan te rijden, evenals het treinstation en diverse scholen.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang, trapkast en deur naar de woonkamer. Lichte woonkamer met fraaie houten vloer, zijraam, inbouwkasten en openslaande deuren naar de achtertuin. Geweldige keuken (2017) met kookeiland en uitgevoerd met inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gasfornuis met afzuigkap geïntegreerd in het plafond, koelkast, vaatwasmachine en combioven. Tevens is er vanuit de keuken een deur naar de achtertuin. De zonnige tuin is heerlijk vrij gelegen, heeft een

achterom en een grote houten schuur met overkapping aan de zijkant van het huis.

1e verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde v.v. een kunststof dakkapel, hoofdslaapkamer en badkamer aan de voorzijde van het huis eveneens v.v. een kunststof dakkapel. De dakkapellen zijn afgewerkt met horren en verduistering. De ruime badkamer is uitgevoerd met een grote inloopdouche, toilet en groot wastafelmeubel met twee waskommen.

2e verdieping: middels een vaste trap bereikt u de voorzolder met opstelplaats cv-ketel (Remeha, cv-ketel) en was-/droogmachine aansluiting. De 4e slaapkamer is v.v. bergruimte en een dakraam.

Algemeen:
- Bouwjaar ca 1930
- Perceeloppervlak 158m²;
- De woning is grotendeels v.v. dubbel glas;
- Kozijnen op de begane grond zijn grotendeels vernieuwd evenals de voordeur;
- Winkelcentrum op loopafstand;
- Het NS-station bevindt zich op fietsafstand;
- Steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam zij via de nabijgelegen A44 gemakkelijk en snel bereikbaar;

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​