Noorderend 23
2182 GD HILLEGOM

€ 325.000,- k.k.

UNIEKE kans voor de starter! Instapklaar tweekamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex "Noorderhof" op de tweede verdieping met een eigen parkeerplaats en een aantrekkelijk uitzicht! Dit moderne appartement is in 2017 gerealiseerd en is gelegen aan de noordzijde van Hillegom en grenst... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
UNIEKE kans voor de starter! Instapklaar tweekamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex "Noorderhof" op de tweede verdieping met een eigen parkeerplaats en een aantrekkelijk uitzicht!

Dit moderne appartement is in 2017 gerealiseerd en is gelegen aan de noordzijde van Hillegom en grenst bijna aan Noord-Holland. Hierdoor georiënteerd richting Kennemerland. Haarlem en Heemstede zijn per auto, fiets of openbaar vervoer snel en eenvoudig bereikbaar. De locatie is goed bereikbaar met op loopafstand (100 m) een bushalte met een snelle verbinding naar Haarlem.

De woning beschikt over een eigen berging op de begane grond en een privé-parkeerplaats op het voor het complex gelegen parkeerterrein. Voor de woning bevindt zich een brede galerij met het daarvoor gelegen buitenterras dat bij het appartement behoort. Deze heerlijk lichte woning heeft aan de binnenzijde en trendy en modern afwerkingsniveau en is zo te betrekken!

De indeling van deze leuke woning is als volgt:

Begane grond:
Een centraal en afgesloten entree met postboxen. Een keurig trappenhuis naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Brede galerij met aangrenzende privé-terrassen en toegang tot het appartement.

Appartement:
Entree, hal met garderobe en meterkast, een modern uitgevoerd toilet met fonteintje en een vrijhangend closet. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer en keuken hebben een omhooglopend plafond waardoor de nok van deze leefruimte zich op een hoogte van ca. 4.40 m. bevindt. Hierdoor heb je een ruimtelijk effect en is de ruimte licht. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 22 m2 en grenst aan de open keuken aan de achterzijde. In de kamer bevindt zich een vaste kast met opbergruimte, de opstelplaats CV-combiketel (Atag 2017) en de WTW- installatie. De achterzijde van de woonkamer

is voorzien van openslaande deuren naar een Frans balkon. Door dit Franse balkon is er extra lichtinval en heeft het appartement een aantrekkelijk en weids uitzicht. De openslaande deuren zijn naar de binnenzijde te openen. De open keuken is uitgevoerd met een moderne keukeninrichting, voorzien van een wit hoogglans front, een koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad.

Aansluitend aan de keuken en woonkamer komt men in de royale slaapkamer (4.3 x 2.9 m). De slaapkamer grenst aan de modern uitgevoerde badkamer met douchegelegenheid met thermostaatmengkraan, vaste wastafel en meubel en de opstelplaats wasmachine/droger. De badkamer is voorzien van wit sanitair en combinatie van wit en antraciet gekleurd tegelwerk.

Complex/VvE:
Het complex verkeert in nieuwstaat en wordt beheerd door een professionele beheerder. De servicekosten bedragen € 103,17 per maand.

Bijzonderheden:
- Gehele appartement is voorzien van moderne PVC-vloerafwerking;
- Gunstig en centraal gelegen
- Eigen privé-parkeerplaats

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​