Pavane 10
2152 TV NIEUW-VENNEP

€ 1.500.000,- k.k.

Aan de Hoofddorp zijde van Nieuw-Vennep gelegen, buitengewone, goed onderhouden, royale villa met inpandige berging en mooi aangelegde tuin met veel ruimte/privacy rondom. In rustige straat, kind vriendelijke buurt, met gunstige ligging ten opzichte van diverse op korte afstand gelegen... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Aan de Hoofddorp zijde van Nieuw-Vennep gelegen, buitengewone, goed onderhouden, royale villa met inpandige berging en mooi aangelegde tuin met veel ruimte/privacy rondom. In rustige straat, kind vriendelijke buurt, met gunstige ligging ten opzichte van diverse op korte afstand gelegen uitvalswegen, openbaar vervoersvoorzieningen, scholen, sportfaciliteiten en winkelcentrum Getsewoud. Vanaf treinstation Nieuw-Vennep zijn er verbindingen richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de luchthaven Schiphol. Op ca 12 minuten lopen bevindt zich de bushalte waar er middels de snelle busverbinding R-net een uitstekende verbinding is met Hoofddorp station, Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Met de auto zijn het ook uitstekende condities voor woon-werk verkeer, gelegen op zo'n 15 minuten van Schiphol Airport, 20 minuten van Haarlem, en 25 minuten van Amsterdam.

Indeling:
Entree, formidabele hal met indrukwekkende trappartij, gastentoilet, garderobe met inbouwkast, meterkast, trapkast, doorgang naar berging met dubbele deuren en daglichttoetreding. Vanuit de hal middels dubbele deuren met geslepen glas doorgang naar royale aan voorzijde van de woning gelegen luxe woonkeuken met erker en vloerverwarming met antraciete plavuizenvloer. De zonnige keuken is voorzien van Belgisch hardstenen aanrechtbladen, 2 spoelbakken, een groot kookeiland, inbouw apparatuur zoals koelkast, vriezer, heteluchtoven, vaatwasser, close-in boiler, eilandschouw, inductiekookplaat, en maatwerkkasten uitgevoerd in lichte kleurstelling. Tevens dubbele buitendeuren die toegang bieden tot de zijtuin. Vanuit de keuken middels dubbele deuren met geslepen glas doorgang naar riante woonkamer die is voorzien van een fraaie massief houten vloer met brede eiken planken, vloerverwarming, en een gashaard met schouw. Ook hier zijn alle plafonds voorzien van sierlijsten en beschikt de ruimte over een erker en dubbele buitendeur die toegang bieden tot de zijtuin. Voorts bevindt zich naast de woonkamer

nog een extra kamer die huidig dienst doet als werkkamer, maar zich ook uitstekend leent voor speel-, studeer- of hobbykamer. Door 2 dubbele openslaande buitendeuren toegang tot grote, over de gehele achterzijde aangebouwde, prachtige serre.

1e verdieping:
Zeer ruim bemeten overloop met inbouwkasten en raam. Over de gehele voorzijde van de woning gesitueerde grote ouderslaapkamer, met inloopkast, toegang tot eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, design handdoek radiator en toilet. Aan de achterzijde 2 identieke slaapkamers met dakkapel en grote op maat gemaakte kledingkast. Tweede badkamer met douche, dubbele wastafel, design handdoek radiator en separaat toilet. Voorts wasruimte, voorzien van wasmachine aansluiting, aanrechtblad met opbergkasten en gootsteen met warm/koud water. Zowel alle kamers als de overloop zijn voorzien van vloerverwarming met pvc laminaatvloer en plafonds met sierlijsten.

2e verdieping:
Ruime overloop met tot kast afgewerkte knieschotten, dakramen, aparte ruimte met opstelplaats CV ketel en bergkamer. Voorst aan de voor- en achterzijde twee ruime kamers, beide met extra dakramen. Vloerverwarming.

3e verdieping:
Vlizotrap naar grote bergvliering over de gehele lengte van de woning.

Tuin:
Rondom zonnige onderhouden tuin met privacy. Tuinhuis met fijn zithoekje en aparte berging. Tuinhuis met hottub en aparte douche ruimte.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 312m2
Inhoud: 1125m3
Kavelgrootte: 795m2
Bouwjaar: 2009
Energielabel: A+
In 2023 is de woning opnieuw van binnen geschilderd
Vloerverwarming door de gehele woning
Warmtepomp voor verwarming huis, met mogelijkheid tot verkoeling
Zonneboiler met CV na verwarming voor warm water
WTW systeem
Electrische rolluiken op dakkapellen 1e verdieping
Zonwering op dakramen op 2e verdieping
Markiezen aan voorzijde begane grond en eerste verdieping
Shutters in beide badkamers en inloopkast
Eerste bewoners
Uw bezichtiging meer dan waard!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​