Vincent van Goghsingel 17
2182 LM HILLEGOM

€ 585.000,- k.k.

NIEUW IN VERKOOP OPEN HUIS ZATERDAG 8 JUNI TUSSEN 11.00 EN 13.00 UUR KOM DEZE WONING BEZICHTIGEN ZONDER AFSPRAAK! Royale hoekwoning met garage en riant perceel! Deze ruime hoekwoning is op een perceel eigen grond gelegen van maar liefst 287 m2 en... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
NIEUW IN VERKOOP OPEN HUIS ZATERDAG 8 JUNI TUSSEN 11.00 EN 13.00 UUR

KOM DEZE WONING BEZICHTIGEN ZONDER AFSPRAAK!

Royale hoekwoning met garage en riant perceel!

Deze ruime hoekwoning is op een perceel eigen grond gelegen van maar liefst 287 m2 en is voor Elsbroek een van de ruimere kavels binnen de wijk. De woning beschikt daardoor over een diepe voortuin, een extra brede zijtuin en een ca. 7.50 m. diepe en ca. 6.50 brede achtertuin met een gunstige ligging op het zuidoosten. Door de breedte van de zijtuin biedt deze extra mogelijkheden voor het plaatsen van meerdere auto's op eigen perceel en bijvoorbeeld een caravan. Ook is dit gedeelte in te richten als siertuin of zijn er uitbreidingsmogelijkheden van de woning op dit gedeelte denkbaar. De garage welke aan de woning is gebouwd heeft een oppervlakte van ca. 26 m2 en biedt diverse gebruiksmogelijkheden. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met o.a. sierbestrating en biedt door de situering veel privacy.

De woning beschikt over een royale leefruimte op de begane grond en 4/5 slaapkamers op de verdiepingen en maakt aan binnenzijde een heerlijk lichte indruk.

Garage/berging:

Deze ruimte is maar liefst 8.60 meter diep en ca. 3.00 m. breed. Aan voorzijde is een geïsoleerde segmentaal toegangsdeur geplaatst en biedt ruimte voor 2 kleine auto's. De ruimte is uitstekend te gebruiken voor hobby of te transformeren tot werk/praktijkruimte aan huis. In de garage is elektra aanwezig.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij de buitenrand van de woonwijk Elsbroek. Aan voorzijde aantrekkelijk zicht op het groen en de singel; in het midden van de Vincent van Goghsingel gelegen. Het wandelgebied van de 'Singel' is om de hoek gelegen. De woonwijk beschikt over goede voorzieningen zoals scholen, winkels en een zorgcentrum. Ook gunstig gesitueerd en op enkele minuten afstand van uitvalswegen N207 met goede aansluiting op A4/A44.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:

Een uitgebouwd entree, de ruime hal met meterkast en het licht uitgevoerd toilet met fonteintje. Vanuit de hal middels een glasdeur toegang tot de woonkamer en keuken. De royale woonkamer (ca. 35 m2) is heerlijk licht door de situering, grote raampartijen en het zijraam. In de woonkamer is een sfeervolle openhaard aanwezig en aan achterzijde een brede schuifpui met toegang tot het terras. Aan de achterzijde bevindt zich de halfopen keuken die door een brede doorgang toegankelijk is. Tussen de woonkamer en keuken is een aantrekkelijke bar aanwezig. De keukeninrichting is geplaatst in

hoekopstelling, voorzien van een houten front en diverse ingebouwde apparatuur. Middels een buitendeur vanuit de keuken toegang tot de tuin.

Vanuit de woonkamer de open trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:

Overloop met aan de voorzijde een ruime slaapkamer (ca. 14 m2) met schuifpui naar het balkon. Het balkon heeft een oppervlakte van ca. 4 m2 en een aantrekkelijk zicht op het groen. De ruime en lichte badkamer, uitgevoerd met een 2e toilet met zwevend closet, een wastafelmeubel met een wastafel en een douche-/bad met glazen scherm. De badkamer is voorzien van licht sanitair en tegelwerk, compleet met designradiator en thermostaatmengkraan.
Aan de achterzijde bevinden zich een 2e slaapkamer (ca. 9 m2) met vaste kastenwand en een royale 3e slaapkamer (ca. 18 m2), voorzien van een schuifpui naar het 2e balkon aan achterzijde met een oppervlakte van ca. 3 m2 en ligging op het zuidoosten.

Vanaf de overloop een vaste open trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:

Ruime overloop met doorlopende dakkapel en mogelijkheid voor bv een studieplek of hobbyruimte. Een aparte hoek met de opstelplaats van de CV-combiketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op deze verdieping een riante 4e slaapkamer (ca. 22 m2) met aan achterzijde een kunststof dakkapel. Onder het dakvlak is aan voor- en achterzijde de nodige bergruimte aanwezig. Op deze verdieping zijn er mogelijkheden voor het realiseren van een 5e (slaap)kamer!

Bijzonderheden:

Begane grond is voorzien van een recent aangebrachte PVC vloerbedekking.
De hal is afgewerkt met een marmeren vloer.
Laminaat vloerafwerking op de 1e verdieping aangebracht.
Zonwering voorzijde en achterzijde (2021) elektrisch bedienbaar.
Buitenkraan aan achterzijde aanwezig en aan buitenzijde diverse elektra-aansluitingen aangebracht.
De gehele woning is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​