Teylingerweg 27
2114 EG VOGELENZANG

€ 495.000,- k.k.

Heerlijk vrij en rustig gelegen hoekhuis met garage, voortuin en zonnige, op het zuidwesten gelegen achtertuin met achterom. Vanuit de woonkamer heb je een vrij uitzicht over het aangrenzende plantsoen en een fraai straatbeeld. De woning heeft hoge plafonds (2.62... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Heerlijk vrij en rustig gelegen hoekhuis met garage, voortuin en zonnige, op het zuidwesten gelegen achtertuin met achterom.
Vanuit de woonkamer heb je een vrij uitzicht over het aangrenzende plantsoen en een fraai straatbeeld. De woning heeft hoge plafonds (2.62 m) en is gelegen in een kindvriendelijke omgeving.

De aangrenzende garage is doorgebroken en nog extra uitgebouwd waardoor een grote woon/eetkeuken en royale bijkeuken is ontstaan, met cv opstelling, separaat toilet en diverse inbouwkasten. De royale, beschutte en vrij gelegen achtertuin (circa 9.00 m diep en 12.00 m breed) ligt op het zuiden en heeft over de hele breedte van de woning volop zon en lichtinval.

De woning is altijd netjes bijgehouden maar inwendig gedateerd, door de royale aanbouw en grote tuin heeft de woning voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een jong gezin om de woning geheel naar eigen wens aan te passen en te verduurzamen.
De woning heeft een gunstige situering en op loopafstand van de woning zijn de prachtige waterleidingduinen en het landgoed Vogelenzang gelegen, waar heerlijke wandelingen gemaakt kunnen worden.

Perceeloppervlakte: 247 m2; inhoud: circa 396 m3; woonoppervlakte: circa 113 m2; bouwjaar 1965.

Parterre:
Entree; hal met garderobe en trap naar 1e verdieping; verrassend ruime en lichte woonkamer met open keuken, open haard en aluminium schuifpui naar de zonnige achtertuin met meerdere terrassen. Vanuit de keuken kom je in de grote aanbouw in gebruik als woon/eetkeuken de aangrenzende

bijkeuken heeft veel bergruimte, diverse vaste kasten en de CV ketel opstelling, verder is er nog een separate toiletruimte met fontein. De bijkeuken heeft een deur naar de achtertuin met nog een aparte berging /schuur.

1e verdieping:
Overloop; 3 slaapkamers respectievelijk; hoofdslaapkamer 3.24 x 3.90, kamer voorzijde 2.95 x 3.63 en 3e slaapkamer 2.59 x 2.97 met zijraam en extra bergvliering; badkamer met douche, tweede toilet en wastafelmeubel 2.18 x 2.00.
Ook de slaapkamers hebben hoge plafonds met schuine kap in het zicht.

Ligging:
Vogelenzang beschikt over goede voorzieningen zoals een supermarkt en basisonderwijs. Op ca. 2 km van de woning is een ruim aanbod van winkels waaronder een supermarkt maar ook leuke speciaalzaken zoals een viszaak, slagerij, groenteboer, kaas-en delicatessenwinkel en een bakker. De winkels zijn eenvoudig te voet, per fiets of met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Op enkele kilometers zijn zowel het NS-station Heemstede-Aerdenhout met uitstekende intercityverbindingen, alsook het NS-station Hillegom gelegen.

Algemeen:
- woonoppervlak ca. 113 m2, inhoud ca. 330 m3
- perceelgrootte 247 m2
- volop parkeergelegenheid
- CV gas combiketel Vaillant bj. ca. 2017
- grotendeels dubbel glas
- de dakbedekking van het platte dak is in 2023 vernieuwd en geïsoleerd
- achtertuin met diverse terrassen en apart aangebouwde berging
- de oorspronkelijke garageruimte kan eenvoudig weer worden teruggebracht naar oude functie.
- aanvaarding in overleg

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​