Grebbehove 3
2172 VP SASSENHEIM

€ 450.000,- k.k.

Bent u op zoek naar de perfecte gezinswoning? Zoek niet verder! Deze uitgebouwde tussenwoning kan u alles bieden voor comfortabel wonen. Entree, meterkast, veel ruimte onder de trap, toilet met fonteintje. Vanuit hier heeft u toegang middels een vaste trap naar... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Bent u op zoek naar de perfecte gezinswoning? Zoek niet verder! Deze uitgebouwde tussenwoning kan u alles bieden voor comfortabel wonen.

Entree, meterkast, veel ruimte onder de trap, toilet met fonteintje. Vanuit hier heeft u toegang middels een vaste trap naar de eerste verdieping en woonkamer-/ keuken.

Bij binnenkomst valt direct de ruime en lichte woonkamer op, die dankzij de uitbouw extra leefruimte biedt. De woonkamer heeft een openhaard en een erker aan de voorzijde met zijramen. De uitbouw is de ideale plek voor een gezellige woonkeuken, met zicht op de achtertuin d.m.v. de schuifpui met grote raampartijen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en drie ruime slaapkamers. Elke slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabel bed en kasten, ideaal voor gezinnen met kinderen, voor het inrichten van een hobbyruimte of thuiswerkplek(ken). De badkamer beschikt over een inloopdouche (2024) en wastafel.

De tweede verdieping is eveneens ruim,

en hier bevindt zich de 4e slaapkamer. Op de overloop is er een aparte ruimte alwaar zich de cv-ketel bevindt.
De wasmachine aansluiting treft u eveneens op de overloop aan. De 4e ruime slaapkamer is voorzien van een wastafel, dakkapel aan de achterzijde en twee dakramen aan de voorzijde. Er is op deze verdieping bijzonder veel bergruimte aanwezig en nog meer te creëren.

De zonnige achtertuin met terras is de ideale plek voor zomerse barbecues en om te ontspannen.

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk biedt deze woning een serene omgeving. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: winkels en supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen, scholen, kinderopvang en uitstekende openbaarvervoerverbindingen voor een snelle bereikbaarheid van de steden en omliggende dorpen. Bovendien zijn er diverse sportfaciliteiten en het park “Rusthoff” op steenworp afstand.
Deze woning behoeft nog wel wat modernisering.

In de koopovereenkomst nemen wij de volgende clausules op:
Ouderdomsclausule
Niet zelfbewoningsclausule

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​