Snip 27
2171 KT SASSENHEIM

€ 385.000,- k.k.

Fraai en luxe afgewerkt 3-kamer appartement met berging, parkeerplaats in de kelder en balkon gelegen op het westen. Het appartement is gelegen op de begane grond welke bij dit appartementencomplex niet direct op straatniveau ligt. Het uitzicht over het water en... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Fraai en luxe afgewerkt 3-kamer appartement met berging, parkeerplaats in de kelder en balkon gelegen op het westen. Het appartement is gelegen op de begane grond welke bij dit appartementencomplex niet direct op straatniveau ligt.

Het uitzicht over het water en het wandelpad is heerlijk vrij en rustig. Het appartementencomplex ligt op vijf minuutjes fietsafstand van het centrum van Sassenheim. Het appartement kent tevens een gunstige ligging t.o.v. het treinstation en de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag.

Indeling appartementencomplex:

Afgesloten centrale hal met brievenbussen, bellentableau, videofooninstallatie, lift en trappenhuis.

Indeling appartement:

Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, woonkamer met grote

raampartij en d.m.v. openslaande deuren toegang tot het balkon (west). De zon staat vanaf de middag tot zonsondergang op het balkon.

Luxe open keuken voorzien van een vaatwasmachine, combioven, gasfornuis en een afzuigkap. Berghok met aansluitpunten was-/droogmachine, cv-ketel, mechanische ventilatie unit en veel bergruimte.
Ruime hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer. Badkamer met douche en wastafel. De badkamer is tot het plafond betegeld met witte tegels.

Gehele appartement is v.v. kiep-/kantelramen. De hal, woonkamer en slaapkamers zijn afgewerkt met een hoogwaardige laminaatvloer.

Algemeen: servicekosten € 165,38 p.m.; woonoppervlakte 68 m2; inhoud 229 m3; bouwjaar 2012; berging en parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​