Nachtegaallaan 20
2172 JR SASSENHEIM

€ 1.100.000,- k.k.

Unieke kans om te wonen in een prachtig huis met privé bos midden in de geliefde Vogelbuurt! Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning staat op maar liefst 1490m2 eigen grond en heeft u ontzettend veel te bieden aan ruimte en vrijheid, zowel binnen... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Unieke kans om te wonen in een prachtig huis met privé bos midden in de geliefde Vogelbuurt!

Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning staat op maar liefst 1490m2 eigen grond en heeft u ontzettend veel te bieden aan ruimte en vrijheid, zowel binnen als buiten. De royale uitgebouwde woning beschikt over drie woonlagen en een aangebouwde stenen garage met bovengelegen appartement v.v. eigen entree. Perfect om bijvoorbeeld uw oudere kind in te laten wonen.

De riante achtertuin en het bos zijn werkelijk uniek, een lust voor het oog en fantastisch onderhouden, zodat u volop van de zon en het buitenleven kunt genieten. Door de prachtige bomen beleefd u iedere dag weer een concert aan vogelgeluiden, door de grootte van het perceel en alle rust en met enorm veel privacy. Met een eigen oprit en inpandige garage hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto’s.

De woning is fraai gelegen in een groene en kindvriendelijke straat, op tien minuten loopafstand van het dorpscentrum van Sassenheim. Alle voorzieningen bevinden zich in de buurt, zoals een supermarkt, scholen, winkels, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer zoals bus en trein. Binnen 10 minuten fietsen bent u in Lisse, en ook het bruisende centrum van Leiden en het strand van Noordwijk liggen op fietsafstand. Door een gunstige ligging ten opzichte van de N208 en A44, zijn omliggende steden als Den Haag, Amsterdam en Haarlem bovendien snel te bereiken.

Indeling van de woning

Begane grond:
Middels de entree aan de zijkant het huis huis betreedt u de prachtige hal met statig trappenhuis en vide. In de hal treft u de toiletruimte, garderobe en toegang tot zowel de woonkeuken alsmede de woonkamer aan.

Aan de voorzijde vindt u een comfortabele zithoek met openhaard, vaste boekenkasten en uitzicht op de voortuin en de straat aan. De dubbele deuren met roede verdeling tussen de living en de woonkeuken zorgen ervoor dat de begane grond wordt opgedeeld in twee gezellige en goed formaat ruimtes. De living is afgewerkt met een prachtige parketvloer, in de woonkeuken is gekozen voor een plavuizen vloer met vloerverwarming.

De woonkeuken biedt middels tweemaal openslaande deuren toegang tot de prachtige achtertuin. De hoogwaardige keuken met schiereiland is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vrieskast, gasfornuis, afzuigkap, dubbele spoelbak met twee kranen, vaatwasmachine en combioven. Veel bergruimte treft u in de keukenkast alsmede de trapkast aan.

De garage welke bereikbaar is vanuit de keuken is bijzonder diep en heeft een hoog plafond. Aan de voorzijde zit een elektrische overhead deur en aan de achterzijde een loopdeur

naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de prachtige trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens ruim en biedt plek aan een groot tweepersoonsbed. De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde en is door het kleinere formaat uitstekend geschikt als kinder- of werkkamer. Op alle kamers ligt de natuurkleurige vloerbedekking. De badkamer is uitgerust met een vrijstaand ligbad, douche, wasbak en toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met opstelplaats cv-ketel, wastafel en toegang tot de zeer ruime 4e slaapkamer waarvan met gemak twee goed formaat kamers gemaakt kunnen worden. Aan de achterzijde treft u een dakkapel en aan de achterzijde treft u een dakraam aan. Opbergen kunt u achter de knieschotten.

Buiten:
De tuin is gesitueerd op het zuid-westen, keurig onderhouden en een lust voor het oog. U vindt hier een betegeld terras en strak gazon met daarachter de steigerbrug ter breedte van het perceel (waarop het huis staat) welke u naar het achtergelegen bos (1095m2) brengt. Prachtige bomen, struiken, een kronkelend pad, zingende vogels en een boshut. Als je hier rond loopt, de vogeltjes hoort fluiten, geniet van al het moois om je heen heb je werkelijk het idee dat je je niet in de Randstad bevindt. De bomen, planten en struiken op verschillende plekken in de tuin zorgen voor een fantastische dynamiek. U kunt hier volop van de zon en het buitenleven genieten.

Appartement:
Het appartement bereikt u middels een privé ingang naast de garagedeur. Trapopgang naar het appartement gesitueerd boven de garage. Hier treft u een compacte woonkamer met hoog plafond, dakkapel en kleine keuken aan. Tevens is er een bedstede met dakraam gerealiseerd en een badkamer met toilet en douche.

De bijzonderheden van de woning:
- Royale twee-onder-een-kapwoning met appartement op groot perceel
- Fantastisch onderhouden achtertuin met bos v.v. boshut en prachtige paden, met bomen, struiken en bloemen
- Sfeervolle riante woonkamer en suite
- Eigen oprit en inpandige garage met extra hoog plafond
- Woonoppervlakte: 183 m² + 34m2 overig inpandige ruimte + 12 m2 externe bergruimte
- Perceeloppervlakte: 1490 m²
- Bouwjaar: 1960
- Deze woning wordt verkocht zonder ''Vragenlijst voor de verkoop van een woning" en zonder "Lijst van zaken"
- Deze woning wordt verkocht met een "Ouderdomsclausule"

Oprecht één van de meest unieke plekjes in Sassenheim welke u alleen op haar waarde kunt beoordelen als u de sfeer komt proeven en naar het vogelgezang komt luisteren tijdens een bezichtiging. Graag nodigen wij u uit!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​