Van Meerbeekstraat 35
2181 AR HILLEGOM

€ 519.000,- k.k.

Charmante vrijstaande woning met 3 slaapkamers en een riante schuur (19m2) in het hart van Hillegom gelegen! Welkom aan de Van Meerbeekstraat 35, waar historisch karakter en modern comfort geheel samen zijn. Deze prachtige vrijstaande woning uit 1925 is recentelijk volledig... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Charmante vrijstaande woning met 3 slaapkamers en een riante schuur (19m2) in het hart van Hillegom gelegen!

Welkom aan de Van Meerbeekstraat 35, waar historisch karakter en modern comfort geheel samen zijn. Deze prachtige vrijstaande woning uit 1925 is recentelijk volledig gerenoveerd en verduurzaamd.
De woning is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met houtlook en HR ++ glas (2020). Recentelijk zijn ook het dak en de bodem geïsoleerd en zijn er 8 zonnepanelen geplaatst (2022). De woning voorziet nu in energielabel D. Met een investering in enkel spouwmuurisolatie kunt u deze woning optrekken naar een energielabel A!
Ook is het elektra vernieuwd en uitgebreid (uitgebreid met 3-fase) en is het leidingwerk (cv, water en riolering) geheel vervangen.
In afwerking is ook werkelijk aan alle details gedacht, denk aan authentieke afwerking van o.a. plafond, op maat gemaakte inbouwkasten en erkerbank, designradiatoren, luxe keukenapparatuur, nieuwe binnendeuren en nieuw hang- en sluitwerk. De woning is geheel voorzien van glad stucwerk, strak schilderwerk en een PVC vloerafwerking. Deze prachtige jaren '20 woning, met zijn perfecte mix van karakter en moderniteit, is een unieke kans in Hillegom.

De woning voorziet in drie ruime slaapkamers, een moderne en recent vernieuwde keuken en badkamer, een riante tuin gelegen op het noordoosten waar door de diepte altijd zon is, en een ruime schuur met diverse gebruiksmogelijkheden.
De woning is instapklaar en ideaal voor iedereen die centraal wil wonen. In het hart van Hillegom, heb je winkels, supermarkten en restaurants binnen handbereik. Het NS-station is vlakbij, net als diverse scholen en sportvoorzieningen.


De indeling is als volgt;

Begane grond:
Stap binnen in de ruime hal, welke toegang biedt tot het toilet met fonteintje en een praktische (verdiepte) kast onder de trap. De fraaie en moderne pvc-vloer nodigt je direct uit om de woning verder te ontdekken. De lichte woonkamer, met aan de voorzijde een gezellige erker met zitbank is heerlijk licht en biedt ook privacy door de aan de voorzijde gelegen voortuin met veel groen. Aan de achterzijde vind je openslaande deuren die toegang bieden tot de fraai aangelegde tuin. De open keuken, geplaatst in 2022, is

een ware eyecatcher met zijn houten fronten en schiereiland. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, zoals een Quooker, espressomachine, combimagnetron, inductie kookplaat en vaatwasser. Hiermee is deze keuken een paradijs voor iedere kookliefhebber.

1e Verdieping:
Vanuit de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is eveneens voorzien van een stijlvolle pvc-vloer en beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en een waskamer. De moderne badkamer, vernieuwd in 2020, straalt luxe uit met een inloopdouche, wastafelmeubel met verwarmde spiegel, design handdoek radiator en een 2e toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met een ruime vaste kastenwand. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en een praktische waskamer, alsmede de opstelplaats voor CV-combiketel (Remeha 2012) en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin:
De tuin, gelegen op het noordoosten van ruim 9 meter diep en bijna 7 meter breed, biedt de hele dag zon – ideaal voor buitenleven liefhebbers.
Achterin de tuin is een riante schuur gelegen met afmetingen van maar liefst 6.8 x 2.8. De schuur is voorzien van water en elektra en biedt daardoor diverse gebruiksmogelijkheden

Bijzonderheden:
- Vrijstaand wonen in het centrum van Hillegom
- Geheel gemoderniseerd en op diverse punten verduurzaamd (2020 – 2022)
- 3 slaapkamers
- Zonnige tuin met riante schuur (6.8 x 2.8m)
- Kunststof kozijnen met houtlook (2020)
- 8 zonnepanelen (2022)
- Nieuwe daklijsten en buitenschilderwerk (2023)


Hillegom:
Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​