Klaverhof 14
2215 DR VOORHOUT

€ 459.000,- k.k.

Gelegen in een verkeersluw hof, goed onderhouden gezinswoning met grote berging en zonnig (middag- en avondzon) gelegen achtertuin. Deze woning is gelegen in de wijk “Oosthout”, heerlijk centraal in Voorhout met alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, het treinstation, scholen op... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Gelegen in een verkeersluw hof, goed onderhouden gezinswoning met grote berging en zonnig (middag- en avondzon) gelegen achtertuin. Deze woning is gelegen in de wijk “Oosthout”, heerlijk centraal in Voorhout met alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, het treinstation, scholen op korte loop- en/of fietsafstand.

Indeling:

Begane grond: ruime hal, meterkast, toilet met fonteintje, trap naar eerste verdieping en een schuifdeur naar de keuken en woonkamer. De keuken in L-opstelling is geplaatst aan de voorzijde en uitgevoerd met een koelkast, vrieskast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. Tuingerichte woonkamer met houtkachel, deur naar de achtertuin en bergruimte onder de trap. De begane

grond is afgewerkt met een laminaatvloer en vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met glad stuukwerk. Alle raamkozijnen aan de voorzijde van de woning, behalve het raam van de badkamer zijn voorzien van rolluiken.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde met dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Ruime 3e slaapkamer aan de voorzijde evenals de badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, opstelplaats cv-ketel (2011, Nefit). Goed formaat 4e slaapkamer dakkapel en een Velux raam.

Algemeen:
- energielabel B
- Huis grotendeels verbouwd in 2019/2020
- voortuin en achtertuin met berging en achterom
- bouwjaar 1985

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​