Diamantlaan 128
2332 GR LEIDEN

€ 425.000,- k.k.

Heerlijk, licht en ruim appartement met circa 98 m² woonoppervlak, eigen parkeerplek gelegen in de parkeerkelder onder het gebouw en berging. Het appartement beschikt verder over 2 ruime slaapkamers en een loggia. Het centrum van Leiden is gemakkelijk per fiets... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Heerlijk, licht en ruim appartement met circa 98 m² woonoppervlak, eigen parkeerplek gelegen in de parkeerkelder onder het gebouw en berging. Het appartement beschikt verder over 2 ruime slaapkamers en een loggia. Het centrum van Leiden is gemakkelijk per fiets te bereiken (circa 10 minuten fietsen) en winkelcentrum Diamantplein ligt direct naast het appartementengebouw. Openbaar vervoer voorzieningen liggen op loopafstand en de snelwegen A4 en A44 zijn snel aan te rijden. Het appartementengebouw is in 2011 gebouwd en goed geïsoleerd. Het appartement beschikt over een energielabel A.

Indeling:
Gezamenlijke entree met bellenplateau. Lift en trap naar de verdiepingen. Via de gezamenlijke binnentuin kom je bij de toren waarin het appartement is gelegen. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en de gezamenlijke hal bij de voordeur wordt gedeeld met één ander appartement.

Eenmaal binnen in het appartement een ruime hal met toegang tot de woonkamer, slaapkamers, badkamer en het toilet. De ruime woonkamer beschikt over vele grote raampartijen en een loggia welke is te gebruiken als verlenging van de woonkamer of als inpandig balkon.
In de woonkamer bevindt zich de open keuken met een bargedeelte. De keuken is

voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, combioven en afzuigkap. De keuken beschikt over voldoende kastruimte en er is tevens een vaste bergkast aanwezig.

De badkamer is betegeld in neutrale kleurstelling en beschikt over een inloopdouche, ligbad en een brede wastafel met twee kranen en een wastafelmeubel.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers van circa 9,5 m² en 14 m² waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand.

In de hal bevindt zich nog het toilet met fonteintje, een ruime kast met aansluitpunten voor wasmachine en droger en de meterkast.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats gelegen in de parkeerkelder van het appartementengebouw en een aparte afsluitbare (fietsen)berging.

Bijzonderheden:
- Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamer en eigen parkeerplaats
- Loggia zelf in te delen naar verlenging van de woonkamer of als inpandig balkon
- Verwarming middels stadsverwarming, de woning is volledig gasloos
- VvE bijdrage €204,- per maand
- Actieve VvE met jaarlijkse vergaderingen en een meerjarenonderhoudsplan
- Goed geïsoleerd en energielabel A
- Niet zelf bewoningsclausule van toepassing, het appartement 2 jaar verhuurd geweest

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​