Mecklenburg 11
2171 DS SASSENHEIM

€ 539.000,- k.k.

Droomt u van een ruime eengezinswoning in een verkeersluwe en kindvriendelijke buurt? Dan is deze woning precies wat u zoekt! Gelegen in een rustige omgeving, biedt deze woning de perfecte balans tussen comfort en gemak. Met een zonnige tuin waar... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Droomt u van een ruime eengezinswoning in een verkeersluwe en kindvriendelijke buurt? Dan is deze woning precies wat u zoekt! Gelegen in een rustige omgeving, biedt deze woning de perfecte balans tussen comfort en gemak. Met een zonnige tuin waar u heerlijk kunt ontspannen, een ruime living en keuken, 4 slaapkamers voor het hele gezin en maar liefst 2 badkamers voor extra comfort, is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust.

Het treinstation bereikt u binnen drie minuten op de fiets en het gezellige centrum in een minuut of 5. Deze eengezinswoning is echt heerlijk ruim en dat voel je terug in alle vertrekken!

Indeling:

Begane grond: hal met toiletruimte, meterkast en toegang tot de keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en uitgevoerd met de volgende apparatuur: grote koelkast en vrieskast, vaatwasmachine, 5 pits inductiekookplaat, afzuigkap, combioven en spoelbak. Aan de bar is er ruimte om met 3 personen te zitten. Onder de trap bevindt zich een grote praktische trapkast. De tuingerichte living is mooi van formaat en heerlijk licht door de grote

schuifpui aan de achterzijde. De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zonnige zuid-oosten, er is een stenen schuur en er zijn tuinkasten aanwezig. Achter in de tuin bevindt zich een deur naar het pad aan de achterzijde van de huizen.

1e verdieping: grote slaapkamer met inloopkast aan de voorzijde. Centraal in het midden bevindt zich de eerste badkamer welke is uitgevoerd met een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel. Twee goed formaat slaapkamers aan de achterzijde van het huis.

2e verdieping: zeer ruime overloop met dakkapel, ruimte voor een werkhoek, opstelplaats voor de was-/droogapparatuur, opstelplaats CV-ketel (Remeha Calenta) en bergruimte. Bijzonder ruime 4e slaapkamer met dakkapel, privé badkamer met inloopdouche, toilet, bidet en wastafelmeubel. Bergvliering welke bereikbaar is vanuit de 4e slaapkamer.

Dit heerlijke huis biedt ontzettend veel ruimte en ligt in een geliefde straat met aan de voorzijde een klein speelterrein voor de kinderen. Geniet van de rust en veiligheid in de buurt, terwijl u toch dichtbij de scholen, winkels en het openbaar vervoer bent!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​