Stationsweg 149
2182 BK HILLEGOM

€ 672.500,- k.k.

Ruim en modern herenhuis met tuin op het zuiden en gunstige ligging nabij station! Deze moderne woning uit 2006 is gebouwd in de jaren '30 stijl, heeft een riant woonoppervlak van ca. 156 m2 en is gelegen op een perceel... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Ruim en modern herenhuis met tuin op het zuiden en gunstige ligging nabij station!

Deze moderne woning uit 2006 is gebouwd in de jaren '30 stijl, heeft een riant woonoppervlak van ca. 156 m2 en is gelegen op een perceel eigen grond van 146 m2. De woning heeft een modern afwerkingsniveau, hierdoor een heerlijk lichte uitstraling en beschikt over een uitstekend op de zon gesitueerde achtertuin op het zuiden met achterin een ruime stenen berging. De tuin is recent (2022) opnieuw onderhoudsvriendelijk aangelegd met fraaie sierbestrating, vaste beplanting en houten schuttingen. Achter de woning is een privé-parkeerplaats aanwezig op een besloten gelegen parkeerterrein.

Deze gezinswoning bij uitstek, is voorzien van een royale leefruimte op de begane grond en beschikt over 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen.

De woning is aan de 'zandkant' van Hillegom gelegen en heeft een rustige en aantrekkelijke ligging, op loopafstand van zowel het centrum als het station. De stijlvolle en gevarieerde Stationsweg (ingericht als fietsstraat) loopt door in de mooie Sixlaan. Door de uitstekende situering zijn voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en winkels op korte afstand gelegen. Met het station en bushalte nabij, zijn de openbaar vervoer voorzieningen uitstekend; ook zijn duinen en strand dichtbij gelegen en bent u met de auto of fiets snel bij de Waterleidingduinen en het strand van Langevelderslag.

De indeling van deze ruime en fraai afgewerkte woning is als volgt:

Begane grond:

Een overdekt entree, de ruime hal met garderobe, praktische provisiekast en een modern uitgevoerd toilet met hangcloset. Het toilet is voorzien van modern wit sanitair en licht tegelwerk. Vanuit de hal middels een glasdeur toegang tot de woonkamer en woonkeuken. Aan straatzijde bevindt zich de open woonkeuken met speelse erker en een luxe keukeninrichting, in 2018 geplaatst. De keuken is voorzien van een hoogglans wit front, diverse moderne apparatuur zoals een inductie kookplaat met downdraft en afgewerkt met een fraai hardsteen aanrechtblad en glazen achterwand. Aan achterzijde bevindt zich de tuingerichte woonkamer met een oppervlakte van ca. 35 m2. De woonkamer is heerlijk licht door de brede pui met tuinramen en openslaande deuren naar het terras.

In de hal de mooi beklede trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:

De brede overloop met een ruime bergkast, aan voorzijde een riante slaapkamer (ca. 19 m2); deze is eventueel te splitsen in twee (slaap)kamers. De royale en luxe uitgevoerde badkamer, in 2018 vernieuwd en uitgevoerd met een kunststof (2-persoons) ligbad, ruime inloopdouche met glazen

wand, een dubbel wastafelmeubel en een 2e toilet met een vrijhangend closet. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met modern wit sanitair en volledig lichtgrijs en 'houtlook' betegeld, compleet met designradiator, vloerverwarming, thermostaatmengkranen en een ingebouwd TV-scherm. Aan achterzijde bevindt zich een ruime 2e slaapkamer (ca. 18 m2).

Vanaf de overloop een vaste en beklede open trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:

De eveneens brede overloop, met aan voorzijde een ruime 3e slaapkamer, voorzien van een dakkapel. Een inpandige ruimte die door het dakvenster voldoende licht is. Deze ruimte is in gebruik als wasruimte en voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting met daarboven een praktisch werkblad. Vanuit deze ruimte toegang tot een praktische bergvliering middels een vlizotrap. Aan achterzijde bevindt zich een royale 4e slaapkamer, eveneens uitgevoerd met een brede dakkapel. Onder het dakvlak is de nodige bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:

Begane grond is voorzien van een massieve eiken vloer.
Hal, gang en keuken zijn uitgevoerd met een fraaie (getrommelde) plavuizen vloer.
Glad stucwerk wandafwerking aangebracht in gehele woning.
In badkamer en op 2e verdieping is ingebouwde verlichting aangebracht middels led-spots.
Diverse vaste internetaansluitingen in slaapkamers aanwezig; in de woning is glasvezel aanwezig.
Buitenkraan aanwezig aan voor- en achterzijde van woning.
Aan achterzijde is een brede elektrisch bedienbare zonwering aangebracht.
In de voortuin is een 'dripsysteem' aanwezig voor een goede beregening.

Duurzaamheid:

De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede geheel uitgevoerd met isolatieglas. Daarnaast zijn op de woning in 2021 6 zonnepanelen aangebracht met een Wattpiek vermogen van ca. 2000 KWh. De woning beschikt hierdoor over een aantrekkelijk energielabel A en daarbij behorende lage energielasten.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​