Geestburg 64
2171 DN SASSENHEIM

€ 569.000,- k.k.

Sfeervolle en grotendeels gemoderniseerde geschakelde hoekwoning (energielabel A) met extra veel breedte aan de achterzijde en gelegen in een rustige woonomgeving, aan water met vaarverbinding naar De Kagerplassen. In de zonnige en prachtig aangelegde achtertuin heeft u volop privacy en... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Sfeervolle en grotendeels gemoderniseerde geschakelde hoekwoning (energielabel A) met extra veel breedte aan de achterzijde en gelegen in een rustige woonomgeving, aan water met vaarverbinding naar De Kagerplassen.

In de zonnige en prachtig aangelegde achtertuin heeft u volop privacy en kunt u de hele dag van juist de zon óf schaduw genieten. Er zijn meerdere terrassen aanwezig, een veranda met aangebouwde berging en een vlonder waar u uw boot kunt aanleggen. Parkeren is mogelijk voor de deur. Het Rijnlands Lyceum (middelbare school), een basisschool en speeltuintje bevinden zich op steenworpafstand.

Het treinstation met perfecte verbindingen naar Leiden/Den Haag en Schiphol/Amsterdam bevindt zich op enkele minuten fietsafstand. Het centrum bereikt u met een minuut of 5 op de fiets.

In 2022 is de begane grond nagenoeg volledig verbouwd en voldoet daarmee helemaal aan de woonwensen van nu! De tuin is werkelijk een lust voor het oog!

Indeling:
Begane grond: entree, bijzonder ruime hal met meterkast, toiletruimte, garderobekast, grote bergkast, eikenhouten trap richting de 1e verdieping en toegang tot de tuingerichte living met kamer en suite.

De tuingerichte woonkamer is afgewerkt met gestuukte wanden afgewerkt met kalkverf

en stoere gelakte houtenvloerdelen. Veel bergruimte vindt u onder de trapkast. Dubbele deuren naar de eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Tevens is de tuin bereikbaar vanuit de living. De moderne keuken met marmerlook composiet aanrechtblad en greeploze fronten is werkelijk van alle gemakken voorzien, zoals: grote koelkast, grote vrieskast, vaatwasmachine, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, kokend waterkraan en veel bergruimte in o.a. de twee apothekerskasten.

De achtertuin is een afwisseling van fraaie terrassen, gras, grote veranda, berging, borders en een vlonder aan het water.

1e verdieping: overloop; twee slaapkamers aan de achterzijde van het huis beiden met een dakraam. Ouderslaapkamer met dakkapel en ingebouwde kast aan de voorzijde van het huis. Badkamer met wandtoilet, douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: overloop met bergruimte, aansluitpunten was-/droogmachine en opstelling CV combiketel. De 4e slaapkamer is v.v. bergruimte en een dakraam.

Bijzonderheden/algemeen:
- Enegielabel A
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- 8 zonnepanelen (2023)
- Recent aangelegde voor- en achtertuin
- Berging aan zowel de voor- als achterzijde
- Woonoppervlakte 138m²
- Inhoud 532m³
- Bouwjaar 1981

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​