Prof. Nolenslaan 2a
2215 ND VOORHOUT

€ 698.000,- k.k.

Bent u opzoek naar de perfecte combinatie van rust en gezelligheid? Dan is deze woning in Voorhout precies wat u zoekt! Gelegen in een groene en rustige straat, maar om de hoek van de winkelstraat met een groot aanbod aan... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Bent u opzoek naar de perfecte combinatie van rust en gezelligheid? Dan is deze woning in Voorhout precies wat u zoekt! Gelegen in een groene en rustige straat, maar om de hoek van de winkelstraat met een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden.

Parkeren kan op eigen terrein aan de voorzijde of onder de carport of stenen garage aan de achterzijde van het huis. De achtertuin is gesitueerd op het zuid-westen, heerlijk voor mensen die houden van de zon en om te wonen in een licht huis!

Alle uitvalswegen richting Leiden, Amsterdam of Den Haag zijn uitstekend bereikbaar. Het duin en strand van Noordwijk bereikt u binnen de 20 minuten op de fiets.

Indeling:

Begane grond: zij-entree met toegang tot de hal met garderoberuimte, bergruimte, meterkast en toilet. U-vormige living met aan de voorzijde de zithoek rondom de gezellige openhaard en aan de achterzijde de keuken en ruimte voor een grote eettafel. Vanuit de eetkamer heb je direct toegang tot de ruime tuin middels de openslaande deuren.

De keuken is uitgevoerd met een 5-pits

gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, combioven, vaatwasmachine en spoelbak. De living is afgewerkt met houten vloerdelen.

1e verdieping: royale hoofdslaapkamer alsmede de eerste badkamer aan de achterzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waarvan één met vaste inloopkast. De luxe (1e) badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel, design handdoekradiator en een 2e toilet. De vloeren op de overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met houten vloerdelen.

2e verdieping: Goed formaat 4e slaapkamer met balkon en een diepe bergkast, een 5e wat kleinere slaapkamer en een 6e werk-/slaapkamer met dakraam. De 2e badkamer is v.v. een douche, wastafel, 3e toilet en aansluitingen was-/droogapparatuur.

De tuin is keurig, modern en verzorgt aangelegd. Een achterom is er via zowel de carport alsmede een hek in de zij-tuin. In de voortuin is er ruimte voor het parkeren van een auto op eigen terrein. Tevens kan er in de ruime garage of onder de carport een auto worden geparkeerd!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​