Berkenlaan 44
2172 AG SASSENHEIM

€ 499.000,- k.k.

In rustige, geliefde woonomgeving gelegen, lichte en uitgebouwde karakteristieke jaren dertig hoekwoning met erker aan de voorzijde, ruime berging met veranda, parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige achtertuin (Z-O). Deze gezellige hoekwoning is goed onderhouden en daardoor uitermate geschikt... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
In rustige, geliefde woonomgeving gelegen, lichte en uitgebouwde karakteristieke jaren dertig hoekwoning met erker aan de voorzijde, ruime berging met veranda, parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige achtertuin (Z-O).

Deze gezellige hoekwoning is goed onderhouden en daardoor uitermate geschikt voor mensen die geen zin hebben om te klussen! De woning ligt op loopafstand van het gezellige dorpshart van Sassenheim met een uitgebreid aanbod van winkels en restaurantjes. De woning is centraal gelegen ten aanzien van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag.

Indeling:

Begane grond:
Sfeervol entree met trapopgang en toegang tot de hal met toiletruimte en de woonkamer. De gezellige woonkamer is afgewerkt met een eikenhouten parketvloer en een erker met de originele glas in loodramen. De ruimte biedt genoeg plaats voor een apart zit- en eetgedeelte.

De charmante open keuken is voorzien van: 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Fraaie en-suite deuren naar de gezellige tuinkamer met openslaande deuren naar de zonnige

achtertuin.

De zonnige en ruime achtertuin heeft door de hoekligging veel te bieden. Zo zijn er meerdere terrassen, een veranda en een ruime berging aanwezig. Aan de zijkant is er ruimte om uw auto op eigen terrein te parkeren.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een luxe douchecabine, een zwevend toilet, een design wastafelmeubel en de wasmachine aansluiting. De slaapkamers zijn bijzonder sfeervol en licht. Door het gebruik van meerdere ramen en dakramen ontstaat er een unieke sfeer in iedere slaapkamer.

Zolder:
Via een vaste trap is de zolder (met beperkte stahoogte) bereikbaar. Deze ruimte zou goed kunnen dienen als bijvoorbeeld speelkamer voor de kinderen, opslag of op bijvoorbeeld de was op te hangen.

Bijzonderheden:
- Geweldig ruime en zonnige tuin
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Dubbel glas, dak- en vloerisolatie
- Energielabel D
- Bouwjaar 1925
- Ruime berging en veranda in de tuin
- Gezien de leeftijd van de woning zal de woning worden verkocht met een ouderdomsclausule

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​