Ixialaan 10
2121 TA BENNEBROEK

€ 579.000,- k.k.

Op één van de mooiste plekjes in het gewilde Bloemhof gelegen, uitstekend onderhouden en aan de achterzijde uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met fraai uitzicht over de Leidsevaart. De woning beschikt over een voortuin en een heerlijk brede achtertuin, zonnig gelegen op... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Op één van de mooiste plekjes in het gewilde Bloemhof gelegen, uitstekend onderhouden en aan de achterzijde uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met fraai uitzicht over de Leidsevaart.

De woning beschikt over een voortuin en een heerlijk brede achtertuin, zonnig gelegen op het zuidoosten (circa 10 x 7 m). De woning is gelegen aan een kindvriendelijke en doodlopende straat. De garage, welke wordt gehuurd door de huidige eigenaar is overdraagbaar en grenst direct aan de achtertuin.

De ligging in deze gewilde wijk van Bennebroek is fantastisch. De kinderen kunnen hier heerlijk buitenspelen en scholen, sportverenigingen, winkels, alles vindt u op loop- en fietsafstand. Genieten van de natuur en recreatie? Binnen handbereik liggen de bossen, de duinen of zit je zo aan het strand. Ideaal aan de rand van Heemstede en ook qua woon-werkverkeer met uitvalswegen naar Amsterdam, Den Haag en Schiphol binnen 10 minuten bereikbaar. Heemstede en de mooie binnenstad van Haarlem bereikt u binnen no time en is ook via openbaar vervoer goed bereikbaar.

De woning is gebouwd ca. 1960 en is op diverse vlakken na geïsoleerd en beschikt over een energielabel C.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte entree met voortuin, hal, trapkast, toilet met fonteintje. Vanuit de hal betreedt u door middel van een glasdeur de gezellige uitgebouwde woonkamer (7.50 x 3.67m). Centraal de gashaard en een schuifpui naar de achtertuin. Aansluitend de moderne open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, een combi magnetron, een

koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De uitbouw van circa 2.5 x 5 m geeft ruimte aan een extra zithoek met royale eettafel en inbouwverlichting. Aangrenzend aan de open keuken betreedt u middels een moderne taatsdeur een separate werkkamer welke voorzien is van inbouwspots en een deur naar de achtertuin. De gehele begane grond is afgewerkt met een lichte laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, 2 ruime slaapkamers, beiden voorzien van rolluiken, waarvan de achterslaapkamer (3.46 x 3.64m) een ruim balkon welke geheel doorloopt richting de badkamer. Het rolluik van de slaapkamer aan de achterzijde alsmede in de badkamer is elektrisch bedienbaar. De moderne en geheel betegelde badkamer voorzien van luxe inloopdouche, wastafel met openslaande deuren naar het balkon. De slaapkamer aan de voorzijde(2.75 x 3.64 m) heeft een fraai uitzicht over het water en groenstrook. Een separate was-/droogruimte met toilet eveneens aan de voorzijde gelegen.

2e verdieping:
Overloop, royale slaapkamer (3.66 x 3.78 m) voorzien van dakkapellen aan voor- én achterzijde en beiden voorzien van een elektrisch rolluik. Aangrenzend een moderne 2e badkamer met douchecabine en wastafel.

Bijzonderheden:
- Modern afgewerkte gezinswoning met 3 slaapkamers en een werkkamer op de begane grond.
- Ligging aan water met mogelijkheid voor eigen ligplaats.
- Gehele woning voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en ramen met isolerende beglazing.
- Recent vernieuwde CV-combiketel (2023).
- Mogelijkheid tot het huren van een garagebox aan de achterzijde van de woning gelegen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​