Weeresteinstraat 54
2181 GB HILLEGOM

€ 429.000,- k.k.

Ruime gezinswoning met zonnige tuin en garage! Deze aantrekkelijke eengezinswoning is gebouwd op een perceel eigen grond van 126 m2 en beschikt over een voortuin, een gunstige zonligging op het zuidoosten gesitueerde tuin met een diepte van ca. 10 meter. Achter... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Ruime gezinswoning met zonnige tuin en garage!

Deze aantrekkelijke eengezinswoning is gebouwd op een perceel eigen grond van 126 m2 en beschikt over een voortuin, een gunstige zonligging op het zuidoosten gesitueerde tuin met een diepte van ca. 10 meter. Achter in de tuin is de aantrekkelijke garage geplaatst welke een oppervlakte heeft van ca. 15 m2.

Aan achterzijde grenst het perceel (middels afgesloten poort) aan een doodlopend woonerf en prachtig parkje met speelplek waardoor de ligging bijzonder kindvriendelijk is. De woning is verder ideaal gelegen nabij het centrum en scholen (loopafstand), gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoervoorzieningen (bus voor de deur en trein in 5 fietsminuten bereikbaar); binnen 20 minuten bent u met bus of trein in centrum van Haarlem.

De indeling van deze 'lichte' woning is als volgt:

Begane grond:

Entree aan voorzijde met luifel, de royale hal met de meterkast en licht uitgevoerd toilet met fonteintje. Middels een glasdeur vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer heeft een aantrekkelijke oppervlakte van ca. 28 m2 en is heerlijk licht door de situering en brede raampartij. Middels een buitendeur vanuit de woonkamer toegang tot de tuin. Aan voorzijde bevindt zich de open keuken welke is uitgevoerd met een standaard keukeninterieur, geplaatst in hoekopstelling, en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Middels een open trap in de hal naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:

De overloop, aan voorzijde 1 ruime slaapkamer, de royale badkamer, welke compleet is uitgevoerd met een ligbad, aparte douchegelegenheid, vaste wastafel met meubel en een 2e toilet. Aan achterzijde bevindt zich een riante 2e slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers en eenvoudig weer te splitsen) met deur

naar het balkon over de gehele breedte van de woning (opp. ca. 6 m2).

Vanaf de overloop een vaste open trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:

Overloop, aan achterzijde royale 3e slaapkamer, voorzien van brede dakkapel en vaste wastafel. De brede dakkapel met kunststof kozijn is uitgevoerd met praktische schuiframen en elektrische rolluik. Aan voorzijde bevindt zich een bergkamer, voorzien van dakvenster en wasmachine + drogeraansluiting alsmede opstelplaats CV-combiketel.

Garage:

De garage is ca. 5.70 m. diep en ca. 2.60 m. breed met een oppervlakte van ca. 15 m2. De garage is uitgevoerd met elektra-aansluiting alsmede segmentaaldeur welke elektrisch en op afstand is te bedienen. Boven de garage is een praktische vliering aanwezig. De garage is eveneens bereikbaar middels een loopdeur in de tuin.

Bijzonderheden:

Inhoud woning ca. 340 m3.
Begane grond is voorzien van een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming.
Elektrische zonwering aan achterzijde aangebracht.
Buitenkraan aan tuinzijde aanwezig.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​