Willem Versteeghstraat 8
2171 RB SASSENHEIM

€ 700.000,- k.k.

Ruim en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning, op een royaal perceel eigen grond van 326 m2. De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met veel groenvoorzieningen en er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. Sportvoorzieningen, basisschool en supermarkten zijn op... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Ruim en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning, op een royaal perceel eigen grond van 326 m2. De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met veel groenvoorzieningen en er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Sportvoorzieningen, basisschool en supermarkten zijn op korte afstand. Het dorp heeft een gezellig centrum met meerdere restaurants en speciaalzaken. Ook het strand van Noordwijk of de Kagerplassen zijn makkelijk aan te rijden.
Sassenheim ligt centraal in de Randstad tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag aan de A44. Het treinstation van Sassenheim, richting Leiden of Schiphol, ligt op 5 minuten fietsafstand.

Begane grond:
Entree, meterkast, garderobekast onder de trap en luxe modern toilet met fonteintje. De opstelplaats voor de cv-ketel treft u in een vaste kast in het toilet.

Tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het grote terras. De vele ramen bieden uitzicht op de keurig verzorgd aangelegde zonnige tuin.
De woonkamer is ruim van opzet en in de zijuitbouw bevindt zich een aparte eetkamer waar voldoende ruimte is voor een gezellige grote eettafel. Deze eetkamer geeft ook toegang tot een zeer praktische provisiekast.
De woonkamer is voorzien van een lamelparket eiken vloer met extra brede planken.
Aan de voorzijde van de woning treft u een moderne en compleet uitgeruste keuken deze is voorzien van een koel-/vriescombinatie,

vaatwasser, afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat. De uitvoering is hoogglans wit met een Portugese zwart/witte tegelvloer en een betonlook aanrechtblad.

Eerste verdieping:
Zeer ruime overloop met trapkast alwaar zich de opstelling voor de wasmachine en droger bevindt. Op deze verdieping treft u twee zeer royale slaapkamers en een badkamer aan. De slaapkamer aan de voorzijde in voorzien van een inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote inbouwkast met 4 schuifdeuren. De badkamer is modern uitgevoerd met een douchecabine, toilet, radiator en wastafelmeubel. Deze verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Een grote open ruimte waar u de 3e slaapkamer treft hier is veel bergruimte achter de knieschotten aanwezig. Eigenaren hebben de hoogte van het plafond bewaard waardoor dit een speels en ruimtelijk effect geeft.

De tuin:
Aan de voorzijde kunt parkeren op eigen terrein, hier is plaats voor twee auto’s. Via de brede achterom komt u door de poort in de achtertuin. Deze tuin is zeer fraai aangelegd met diverse terrassen zodat er altijd een heerlijke plek is om te vertoeven. Een houten vrijstaande berging met veranda om nog langer van het buitenleven te genieten.

Pluspunten:
Groot perceel
Zonnige achtertuin
Schuur met aansluitend veranda
Parkeerplaats voor twee auto’s op eigen terrein
Zonnepanelen (2023)

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​