Frankenhorst 31a
2171 VD SASSENHEIM

€ 296.000,- k.k.

Keurig onderhouden instapklaar 3-kamer appartement met prachtig vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde van dit appartement gelegen op de 2e woonlaag. Het appartementencomplex heeft voldoende parkeergelegenheid rondom. De ligging is ook perfect te noemen. Scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer,... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Keurig onderhouden instapklaar 3-kamer appartement met prachtig vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde van dit appartement gelegen op de 2e woonlaag.

Het appartementencomplex heeft voldoende parkeergelegenheid rondom. De ligging is ook perfect te noemen. Scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, treinstation (op kleine 10 min. fietsafstand) en natuurlijk het centrum zijn allen in de nabije omgeving en dus binnen enkele minuten bereikbaar. Het appartement kent tevens een gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag.

Indeling: entree, hal v.v. vaste kastruimte, zeer lichte woonkamer met deur naar balkon aan de voorzijde. Ruime 1e slaapkamer met vaste kast welke aan de achterzijde is gesitueerd. Royale 2e slaapkamer ook v.v. vaste kastruimte en een deur naar het balkon aan de voorzijde.
Badkamer met douche en wastafelmeubel de badkamer is modern uitgevoerd met beton sire en een wastafelmeubel

met natuurstenen wasbak. Separaat treft u het toilet met fonteintje aan het toilet is hetzelfde uitgevoerd als de badkamer.

De keuken (2013) met deur naar het kleinere balkon is gesitueerd aan de achterzijde en is uitgevoerd met een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, 4-pits gasfornuis, heteluchtoven, rvs spoelbak en afzuigkap. De aansluiting voor de wasmachine is keurig geïntegreerd in de keuken. De cv-ketel bevindt zich in de inbouwkast welke toegankelijk is vanaf het balkon aan de achterzijde.

Dit appartement is geheel voorzien van een fraaie laminaatvloer, alle wanden en plafonds zijn glad gestuct en licht uitgevoerd. De kozijnen zijn allen van kunststof met dubbel glas.

Op de begane grond treft u de inpandige berging.

Algemeen:
Vrij uitzicht aan de achterzijde over een groenstrook en bollenvelden;
Servicekosten € 155,34 per maand;
Gebruiksoppervlakte 75 m2;
Inhoud 228 m3;
Energielabel B

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​