Gerbrant Meussweg (bouwnummer 17) ong
2136 NE ZWAANSHOEK

€ 645.000,- v.o.n.

Nieuwbouwproject “Kroon op Enthoven”, bouwnummer 17 Deze ruime hoekwoning met garage en zonnige achtertuin op de middag- en avondzon (NW), wordt gebouwd in een kleinschalig nieuwbouwwijkje in Zwaanshoek. U zult hier wonen in een heerlijke, landelijke woonomgeving en toch midden in... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Nieuwbouwproject “Kroon op Enthoven”, bouwnummer 17

Deze ruime hoekwoning met garage en zonnige achtertuin op de middag- en avondzon (NW), wordt gebouwd in een kleinschalig nieuwbouwwijkje in Zwaanshoek. U zult hier wonen in een heerlijke, landelijke woonomgeving en toch midden in de Randstad. Zwaanshoek is een gezellig dorp met een basisschool, dorpshuis en een tennis- en padelvereniging. Supermarkten zijn in de nabije dorpen te vinden.

De bouw van het project moet nog aanvangen waardoor het nog mogelijk is om meerwerkopties te kiezen. Op de website woneninenthoven.nl staat alle informatie en de extra bouwtekeningen met daarin de meerwerkopties uitgetekend. Verder kunt u hier ook de technische omschrijving vinden en extra informatie over de omgeving.

De woningen worden gasloos gebouwd en voldoen aan de op dat moment geldende wettelijke voorschriften zoals opgenomen in Bouwbesluit (2012). Voor het verkrijgen van warmwater en verwarming wordt een bron warmtepomp gebruikt.

Heeft u interesse?
Vraag via de website wonen in Enthoven een financiële check aan

bij de Rabobank. Na het ontvangen van een positieve financiële check kunt u ons een email sturen met uw n.a.w. gegevens en kenbaar maken aan ons dat u interesse heeft in de woning (bouwnummer 17). Vervolgens zullen wij contact met u opnemen. Een verklaring van een erkend hypotheekadviseur is ook voldoende voor de inschrijving.
Voor dit project is het uitsluitend mogelijk een hypotheek af te sluiten via Rabobank.

De voorlopige planning is als volgt:
* Start bouw einde van het jaar/Q1 2023
* Oplevering Q2 2024 plus eigen afbouw

Aan deze informatie en planning kunnen geen rechten ontleend worden. Aan de contractstukken uiteraard wel, deze worden verstrekt bij het geven van de optie.

Bijzonderheden/kenmerken:
- Hoekwoning met eigen garage aan huis
- Perceeloppervlakte circa 370m² eigen grond, GBO circa 165m²
- Koopsom € 645.000,- vrij op naam
- Energielabel “A”
- Omgevingsvergunning reeds verleend, er loopt nog een procedure bij de Raad van State, de start bouw zal aanvangen nadat deze procedure positief afgerond is, naar verwachting rond december

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​