Huigsloterdijk 78.
2156 LG WETERINGBRUG

€ 925.000,- v.o.n.

Ziet u uzelf al wonen in deze nog te realiseren levensloopbestendige vrijstaande woning? Deze charmante woning is gelegen op een fantastische plek aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Vanaf de voorzijde van de woning heeft u zicht op de Ringvaart. Zo kunt... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Ziet u uzelf al wonen in deze nog te realiseren levensloopbestendige vrijstaande woning?

Deze charmante woning is gelegen op een fantastische plek aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Vanaf de voorzijde van de woning heeft u zicht op de Ringvaart. Zo kunt u genieten van zowel het rustgevende water, als van watersportactiviteiten.

Met uw boot er op uit om de wateren in de omgeving te verkennen? Het is mogelijk een ligplaats voor u boot te creëren. U vaart gemakkelijk naar de nabijgelegen Kagerplassen, Braassemermeer of de Westeinderplassen.

Het ruime perceel van circa 473m2 biedt voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein maar dit kan uiteraard ook in het ondergelegen souterrain

Er is rondom het huis veel oppervlakte om een ruime tuin te realiseren.

Vanuit Weteringbrug heeft u met zowel de auto als het openbaar vervoer, uitstekende verbindingen naar Amsterdam/ Schiphol/Utrecht en Leiden/Den Haag/Rotterdam.

Begane grond:

De entree met garderobe en toilet met fonteintje is ruim opgezet. Via deze hal loopt u de lichte woonkamer met open keuken in.

Vanaf de hal bereikt u ook de slaapkamer met badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Met een slaapkamer en badkamer op deze verdieping, is de woning

levensloopbestendig. De gehele woning is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Via de openslaande deuren loopt u vanuit de woonkamer de zij-/ voortuin in. Hier kunt u een ruim en zonnig terras creëren.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping bereikt u via de overloop de aparte wasruimte. Op deze verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een 2e badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft via openslaande deuren toegang tot een ruim dakterras met weids uitzicht. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met uitzicht op de Ringvaart. De badkamer is wederom voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Via een vlizotrap bereikt u een ruime bergvliering.

Souterrain

Het souterrain is binnendoor te bereiken via een trap vanuit de hal en van buitenaf met een loopdeur aan de zijkant en via 2 elektrische overheaddeuren. U kunt in het souterrain twee personenauto's parkeren. Daarnaast is er voldoende ruimte om te gebruiken als berging.

Het souterrain is uiteraard ook voor heel veel andere doeleinden te gebruiken. Denkt u hierbij aan een sportruimte, kantoor aan huis of hobbyruimte.

Het perceel dient nog nader te worden uitgemeten en de oppervlakte is bij benadering.
De indeling kan in overleg naar wens worden aangepast.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​