Veldzuringstraat 8
2215 WK VOORHOUT

€ 550.000,- k.k.

Keurig onderhouden 2/1-kapwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige ruime achtertuin. Het huis telt naast de woonkamer en woonkeuken maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. De woning is zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk op... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Keurig onderhouden 2/1-kapwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige ruime achtertuin. Het huis telt naast de woonkamer en woonkeuken maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. De woning is zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk op loopafstand van het station, met veel parkeergelegenheid naast het huis en op steenworp afstand van een speeltuintje en basisscholen.

Voorhout ligt in de Duin- en Bollenstreek en is zeer goed bereikbaar.

Via de A-44 bent u in een mum van tijd in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen, het treinstation is om de hoek en verder beschikt Voorhout over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​