Torenlaan 4d
2215 RW VOORHOUT

€ 550.000,- v.o.n.

Altijd de wens gehad om uw eigen huis te bouwen op een fantastische locatie? Dan is dit uw kans. De kavel heeft een vrije ligging met een weids uitzicht over de bollenvelden, waar de Duin- en Bollenstreek zo bekend om... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Altijd de wens gehad om uw eigen huis te bouwen op een fantastische locatie? Dan is dit uw kans. De kavel heeft een vrije ligging met een weids uitzicht over de bollenvelden, waar de Duin- en Bollenstreek zo bekend om staat.

Het betreft een bouwkavel met een oppervlakte van ca. 829m2!
Een locatie waarbij u alle voorzieningen binnen enkele auto-/ fiets minuten bereikt, waar moet u dan aan denken: het centrum van Voorhout en Sassenheim maar ook de beide treinstations, diverse scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, zwembad, een grote variëteit aan supermarkten en speciaalzaken. De grote steden Leiden, Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn allen makkelijk aan te rijden.Een dagje strand of de natuur in behoort ook tot mogelijkheden binnen 15 autominuten parkeert u uw auto op de boulevard van Noordwijk en kunt u genieten van strand en duin. Geen zin om er op uit te gaan, dan biedt deze locatie u vrijheid, ruimte en rust.

Al enthousiast geworden van het idee uw eigen droomplek te creëren, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouwvlak 15.00 x 15.00m
Inhoud hoofdgebouw max. 750m3
Bouwhoogte max. 9.00m
Goothoogte max. 4.00m
Bijgebouwen max. 50m2

De artist-impression(s) en tekeningen zijn indicatief. Aan de artist-impression(s) kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde vraagprijs is exclusief de te bouwen villa.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​