Plantheklaan - 2/1-kap ong
2171 LN SASSENHEIM

€ 600.000,- v.o.n.

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw een prachtige nieuwbouwwijk. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen. Momenteel zijn alle woningen in blok 2... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw een prachtige nieuwbouwwijk. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.
Momenteel zijn alle woningen in blok 2 t/m 5, 7, 8 en 10 toegewezen.
Via het online inschrijfformulier kan je je nog inschrijven als reservekandidaat voor een woning of appartement.

Nieuwbouw in Sassenheim

Het project bestaat vooralsnog uit 121 woningen, waaronder 26 sociale huurwoningen en 20 beneden-boven-woningen in de middenhuur. De overige 75 woningen zijn in de verkoop. Er komen daarmee verschillende woningtypes in het plan, zoals appartementen, woningen voor kleine huishoudens, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarmee wordt het een veelzijdige wijk, die de woningbehoefte in Sassenheim voorziet. Blok 6 is nog in ontwikkeling. Hierover later meer informatie.

Duurzame woningen

Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Behalve dat het duurzame woningen

worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

Bouwnummer 83

Onder het imposante dak beschik je over ruimte voor bijvoorbeeld twee extra slaapkamers. Extra optie is hier nog een badkamer. Speciale woonwensen? Deze woning biedt je alle ruimte.

Bij de bouwnummers 76,77,80 en 82 bevindt de trap zich in de entreehal (begane grond) of aan de zijkant. Dit geeft zowel op de eerste als de tweede verdieping een iets andere indeling, onder meer met betrekking tot badkamer en toilet.

Kenmerken:
- Breedte woning 5,72m.
- Ruime woonkamer
- Halfopen keuken met twee openslaande deuren richting tuin
- Eerste verdieping met 2 slaapkamers en 1 master bedroom, badkamer en separaat toilet
- Grote zolder met o.a. technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger
- Richting achterzijde woning ligt de geschakelde garage / berging

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​