Park Overteylingen bnr 66 ong
2171 LN SASSENHEIM

€ 412.500,- v.o.n.

Type R1 (fase 2) - bouwnummer 66 Eengezinswoningen De living heeft aan de tuinzijde twee openslaande deuren. De extra berging tegen de erfgrens is ideaal voor al je tuingerei. Onder het dak ligt optioneel een riante vierde slaapkamer. Deze verdieping biedt tevens... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Type R1 (fase 2) - bouwnummer 66
Eengezinswoningen

De living heeft aan de tuinzijde twee openslaande deuren. De extra berging tegen de erfgrens is ideaal voor al je tuingerei. Onder het dak ligt optioneel een riante vierde slaapkamer. Deze verdieping biedt tevens de optie om een dakkapel te plaatsen, waarmee je hier extra mogelijkheden creëert.

Kenmerken:
- Breedte woning 5,4 m.
- Ruime woonkamer met halfopen keuken
- Eerste verdieping 3 slaapkamers en badkamer/toilet
- Grote zolder met o.a. technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger

Tuinligging: zuidoost

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen

Timpaan en Van Rhijn Bouw 131 nieuwbouwwoningen. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.

Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Naast dat het duurzame woningen worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​