Hoofdstraat 213
2171 BC SASSENHEIM

€ 1.500,- p/m

Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen recent gebouwd 3-kamer hoek-appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 78m² en is recent gerealiseerd en het voormalige bankgebouw. MAXIMALE HUURPERIODE IS 2 JAAR!! Indeling... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen recent gebouwd 3-kamer hoek-appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 78m² en is recent gerealiseerd en het voormalige bankgebouw.

MAXIMALE HUURPERIODE IS 2 JAAR!!

Indeling appartementencomplex: afgesloten entree met brievenbus en bellentableau. De lift of het trappenhuis brengen u naar de eerste etage.

Indeling appartement: entree, hal, afgesloten ruimte met aansluitpunten was-/droogapparatuur, toiletruimte en toegang tot de woonkamer met toegang tot het inpandige

balkon (ochtend zon). Open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aan de achterzijde treft u twee slaapkamers aan.
Het appartement is afgewerkt met een PVC vloer v.v. vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met wit sauswerk. Gordijnrailsen zijn aanwezig.

De huurprijs is exclusief servicekosten van € 50,= per maand en exclusief G/W/L.

De huurperiode is maximaal 2 jaar
Inkomenseis is minimaal 3x de maandhuur, hiervan zal niet worden afgeweken
Borg: ter hoogte van minimaal 1 1/2e maand huur
Beschikbaar per medio december 2020

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​