Friezenhorst 25c
2171 VH SASSENHEIM

€ 189.000,- k.k.

Ruim en licht 3-kamerappartement gelegen op loopafstand van de dorpskern van Sassenheim, met vrij uitzicht over de bollenvelden. De woning, gelegen op de 3e etage, is voorzien van een riant balkon aan de voorzijde en aan de achterzijde een klein... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Ruim en licht 3-kamerappartement gelegen op loopafstand van de dorpskern van Sassenheim, met vrij uitzicht over de bollenvelden. De woning, gelegen op de 3e etage, is voorzien van een riant balkon aan de voorzijde en aan de achterzijde een klein balkon met een vaste bergkast.

Indeling appartement: entree, ruime hal voorzien van een bergkast. . Betegelde badkamer voorzien douche en wastafel. Separaat toilet met fontein.
Riante woonkamer voorzien van een moederhaard en een deur naar het zonnige balkon aan de voorzijde (op het zuidoosten gelegen).

Voorts

twee slaapkamers: één aan de voorzijde voorzien van vaste kast en deur naar het balkon en één aan de achterzijde.

Eenvoudige keuken in lichte kleurstelling vanuit de keuken heeft u toegang tot balkon op het westen.

Algemeen: de woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Berging op de begane grond. Warmwater d.m.v. een geiser en verwarming d.m.v. een moederhaard. Servicekosten ca. € 139,= per maand.
Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. Het appartement moet gemoderniseerd worden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​