Kerkstraat 30B
2201 KM NOORDWIJK

€ 1.150,- p/m

Middenin de oude dorpskern, op een van de mooiste plekjes in Noordwijk-Binnen, staat een kleinschalig appartementencomplex van 6 appartementen. Kerkstraat 30b bieden wij te huur aan voor een bedrag van € 1.150,= per maand excl. G/W/L en servicekosten (€ 70,=... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Middenin de oude dorpskern, op een van de mooiste plekjes in Noordwijk-Binnen, staat een kleinschalig appartementencomplex van 6 appartementen. Kerkstraat 30b bieden wij te huur aan voor een bedrag van € 1.150,= per maand excl. G/W/L en servicekosten (€ 70,= per maand).

Het 3-kamer appartement met balkon zal turn-key worden opgeleverd.

Indeling: entree, hal, twee slaapkamers, berghok met aansluitpunten was-/droogmachine, toilet met fontein, luxe badkameren een lichte woonkamer met bergkast en een halfopen keuken v.v. alle denkbare apparatuur.

- Ruim zonnig terras
- Volledig afgewerkte wanden
- Luxe U-keuken v.v. alle denkbare inbouwapparatuur en een natuurstenen aanrechtblad.
- Badkamer met douche, bad, wastafelmeubel en handdoekkenradiator
- Gehele appartement is v.v. een fraaie houten vloer en hoge witte plinten

Het appartementencomplex beschikt over een lift.

Noordwijk ligt pal aan strand en zee, middenin de Duin- en Bollenstreek en is prima bereikbaar. Via de provinciale weg (N206) bent u in een mum van tijd in Leiden en Haarlem, maar ook bij de A44 richting Amsterdam en Den Haag. Het openbaar

vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een NS-station in het nabijgelegen Voorhout. Hierdoor is Noordwijk een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van interessante steden als Amsterdam, maar ook voor het maken van (strand)wandelingen, het bezichtigen van musea en het beoefenen van watersport.

Noordwijk beschikt over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten, van voetbalvereniging tot golf club; van zeilvereniging tot zweefvliegclub. Voor elk wat wils. Omdat grote steden als Leiden en Den Haag zich in de nabijheid bevinden, zijn alle voorzieningen dichtbij.

Beschikbaar: per 1 september 2021
Minimale huurperiode: 1 jaar
Inkomenseis: minimaal 4x de huur (bruto)
Huurprijs van € 1.150,= is exclusief G/W/L/ en € 70,= servicekosten per maand
Borg: ter hoogte van minimaal 2 maanden huur

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​