Jan de Ridderstraat 38
2201 DN NOORDWIJK

€ 295.000,- k.k.

Gelegen op de 3e en tevens hoogste verdieping, in de schitterende wijk Boechorst, ligt dit comfortabele 2-kamer-appartement met de beschikking over een groot gemeenschappelijk dakterras met prachtig uitzicht over de omgeving. Via één van de loopbruggen komt u bij de centrale... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Gelegen op de 3e en tevens hoogste verdieping, in de schitterende wijk Boechorst, ligt dit comfortabele 2-kamer-appartement met de beschikking over een groot gemeenschappelijk dakterras met prachtig uitzicht over de omgeving.

Via één van de loopbruggen komt u bij de centrale entree (met videofoon systeem) waar de toegang is tot het trappenhuis vanwaar u met de lift of de trap naar de 3e verdieping kunt. Via een inpandige galerij komt u vervolgens bij dit comfortabele en heerlijk lichte 2-kamer-appartement.

Indeling appartement:
Entree, hal met garderoberuimte en toegang tot de inpandige berging waar de zogenoemde 'warmtekast' is gemonteerd en waar tevens de opstelplaats van de wasmachine zich bevindt. Toiletruimte met hangend toilet en vervolgens de lichte badkamer in moderne kleurstelling met een royale douche en een dubbele wastafel in badkamermeubel. Slaapkamer en een ruime woonkamer met keuken welke is voorzien van de nodige inbouwapparatuur: inductiekookplaat

met afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. In de woonkamer is er ruimte voor een grote zit- en eethoek.

Bij de in totaal dertien woonappartementen hoort een bijzonder ruim dakterras dat voor gemeenschappelijk gebruik dient. Dit heerlijk zonnige terras kent een werkelijk fantastisch uitzicht over de sportvelden van de voetbalvereniging, het bos en de woonwijk Boechorst.

Op de begane grond (aan de voorzijde van het gebouw) zijn er nog een twee gemeenschappelijke bergingen en een gezamenlijke fietsenstalling.

Bijzonderheden
- Het totale gebouw wordt verwarmd door een centrale ketel en in de appartementen zijn zogenoemde 'warmtekasten' aanwezig die het individuele gebruik registreren.
- De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond.
- Het gehele appartement is, met uitzondering van het toilet en de badkamer, voorzien van een laminaatvloer.
- VVE bijdrage per maand: € 175,37 + € 70,00 voorschot verwarming.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​