De Keuvel 41
2201 MB NOORDWIJK

€ 1.349,- p/m

In het gezellige winkelcentrum van Noordwijk-Binnen bieden wij een keurig afgewerkt 3-kamer appartement op de 2e verdieping met privé balkon (middag- en avondzon), parkeerplaats in de parkeerkelder en berging aan. Het appartementencomplex beschikt over een lift. Indeling begane grond: entree... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
In het gezellige winkelcentrum van Noordwijk-Binnen bieden wij een keurig afgewerkt 3-kamer appartement op de 2e verdieping met privé balkon (middag- en avondzon), parkeerplaats in de parkeerkelder en berging aan. Het appartementencomplex beschikt over een lift.

Indeling begane grond: entree met brievenbussen en bellentableau, afgesloten hal met lift en trapopgang.

Appartement gelegen op de 2e verdieping: entree, hal, toilet met fontein, bergruimte met cv opstelling, moderne badkamer met douche en wastafelmeubel. Twee slaapkamers. Woonkamer met toegang tot het zonnige balkon v.v. houten vlonders. De open keuken is uitgevoerd met alle denkbare inbouwapparatuur. Wanden, plafonds en vloer zijn keurig afgewerkt.


Beschikbaar per 1 november 2022
Minimale huurperiode 1 jaar
Inkomenseis: minimaal 4x de huur (bruto)
Huurprijs is inclusief parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder en servicekosten t.h.v. 50,= en exclusief gas/elektra/water.
Borg: ter hoogte van 2 maanden huur

Noordwijk ligt pal aan strand en zee, middenin de Duin- en Bollenstreek

en is prima bereikbaar. Via de provinciale weg (N206) bent u in een mum van tijd in Leiden en Haarlem, maar ook bij de A44 richting Amsterdam en Den Haag. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een NS-station in het nabijgelegen Voorhout. Hierdoor is Noordwijk een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van interessante steden als Amsterdam, maar ook voor het maken van (strand)wandelingen, het bezichtigen van musea en het beoefenen van watersport.

Noordwijk beschikt over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten, van voetbalvereniging tot golf club; van zeilvereniging tot zweefvliegclub. Voor elk wat wils. Omdat grote steden als Leiden en Den Haag zich in de nabijheid bevinden, zijn alle voorzieningen dichtbij.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​