Prins Willem-Alexanderlaan 7
2159 LK KAAG

€ 350.000,- k.k.

Een ruime en rustig gelegen hoekwoning (op een perceel van 180m2!) op een magnifieke, fijne en gezellige locatie in de Randstad gelegen op het idyllische Kaag eiland. Beleef het vakantiegevoel (24/7) zodra u van het pontje het eiland op stapt.... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Een ruime en rustig gelegen hoekwoning (op een perceel van 180m2!) op een magnifieke, fijne en gezellige locatie in de Randstad gelegen op het idyllische Kaag eiland. Beleef het vakantiegevoel (24/7) zodra u van het pontje het eiland op stapt. Voor wie van watersport houdt is dit een uniek object, alle faciliteiten zijn op loopafstand te bereiken. Kaag eiland is zeer centraal gelegen op slechts 20 autominuten van Den Haag en Schiphol/Amsterdam. Het pontje vaart 24/7 van en naar het eiland.
Zowel in zomer als winter kunt u op de Kagerplassen uw ontspanning vinden en toch dichtbij alle voorzieningen in Sassenhem, Lisse en Nieuw-Vennep. En natuurlijk de mobiele super op het eiland.

Indeling
Entree, ruime hal met meterkast, toilet en een trap-/kelderkast. Zeer lichte woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer. Gesloten keuken welke is voorzien van een keukenblok zonder inbouwapparatuur, vanuit de keuken heeft u toegang tot

de riante achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn gelegen, de 3e slaapkamer en badkamer treft u aan de achterzijde van de woning.
De badkamer is ruim van opzet en is voorzien van een doucheruimte, wasmachineaansluiting en wastafel. Het balkon is aansluitend aan de badkamer.
Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Zolder verdieping:
Vaste trap naar zolderverdieping, voorzolder alwaar zich de opstelling voor de cv-ketel bevindt. Genoeg ruimte om een 4e slaapkamer te creëren.

Tuin
De hoofdtuin is aan de achterzijde en gericht op het noordoosten en is maar liefst 14 meter diep.
Er is een vrijstaand stenen berging aanwezig.

In de koopovereenkomst nemen wij de volgende artikelen op:
Ouderdomsclausule
Niet zelfbewoningsclausule
Koper dient het contract betreffende de glasvezelaansluiting over te nemen ca. € 15,= per maand
Koper dient de woning zelf te bewonen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​