Willem Klooslaan 17
2182 VL HILLEGOM

€ 349.000,- k.k.

Hoek eengezinswoning met volop mogelijkheden, 4 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen op het noordwesten. Deze woning is gebouwd ca. 1981 en is volledig voorzien van dubbel glas. Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning verder te verduurzamen. De woning is... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Hoek eengezinswoning met volop mogelijkheden, 4 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen op het noordwesten.

Deze woning is gebouwd ca. 1981 en is volledig voorzien van dubbel glas. Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning verder te verduurzamen. De woning is geheel naar eigen smaak af te werken, maar heeft de ruimtes van een volwaardige ruime eengezinswoning.

Op loopafstand ligt het ingerichte Elsbroekerpark. Het voor jong en oud aantrekkelijke park verbindt de zuidelijke groene zoom van Hillegom, gevormd door vogelrijke, waterrijke weilanden en de Elsbroekervaart. Tevens ligt de woning gunstig ten aanzien van scholen, openbaar vervoer (Station Hillegom) en de uitvalswegen A4/A44 richting Schiphol, Amsterdam en Den Haag.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:

Ruime voortuin gelegen aan een rustige straat met speelvoorzieningen en voldoende parkeergelegenheid.
Entree, meterkast, toilet met fonteintje, ruimte voor garderobe en toegang tot de woonkamer. De woonkamer van ca. 29 m2 staat in verbinding met de open keuken aan de voorzijde. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Onder de trap bevindt zich een opbergkast. Door de hoekligging voorziet de woning van veel lichtinval in de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken.

1e verdieping:

Overloop, toegang tot ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde (ca. 2.89 x 4.90 m) en 2 slaapkamers aan de achterzijde (ca. 4.30 x 2.15 m en 4.30 x 2.68 m). Een geheel betegelde badkamer voorzien van een 2e toilet, een douchegelegenheid en een wastafelmeubel.

2e verdieping:

via een vaste open trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de CV-combiketel en de aansluiting voor de wasmachine. Deze ruimte is voorzien van een ruim dakvenster aan de achterzijde en een zijraam. Er is aan de voor- en achterzijde voldoende bergruimte aanwezig. Deze ruimte

is goed in te richten als 4e slaapkamer. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze woning uit te breiden met een dakkapel waardoor hier zelfs eenmogelijkheid voor een 5e slaapkamer zou kunnen ontstaan.

Buiten:

De achtertuin is gelegen op het noordwesten. Langs de woning is de woning voorzien van een smalle zijtuin, grenzend aan de voortuin. De zijtuin is ca. 1 meter breed. De overige zijtuin is eigendom van de gemeente. In de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging v.v. elektra

Bijzonderheden:

De zijtuin is in eigendom van de Gemeente Hillegom. De gemeente biedt geen mogelijkheid om de zijtuin van de gemeente aan te kopen. Zij willen dit weer inrichten als groenstrook in de wijk.
Projectnotaris: Hurtak en Roodhorst Notarissen te Hillegom.
Koper is gedurende 1 jaar na de datum van eigendomsoverdracht verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.
De kosten voor de kadastrale inmeting alsmede de meerkosten van de overdracht van een gedeeld perceel komen voor rekening van de koper en bedragen ca. € 400,-.
Asbestrapportage ter inzage.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​