Weeresteinstraat 177
2182 GV HILLEGOM

€ 1.050,- p/m

NU TE HUUR; BENEDENWONING MET TUIN EN BERGING! Deze aantrekkelijke 2-kamer benedenwoning maakt onderdeel uit van de villa 'Belle Alliance' en beschikt over een tuin/patio aan achterzijde met houten berging alsmede een terras aan voorzijde. Het statige pand welke is gebouwd... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
NU TE HUUR; BENEDENWONING MET TUIN EN BERGING!

Deze aantrekkelijke 2-kamer benedenwoning maakt onderdeel uit van de villa 'Belle Alliance' en beschikt over een tuin/patio aan achterzijde met houten berging alsmede een terras aan voorzijde. Het statige pand welke is gebouwd 1861 en is in 2004 geheel gemoderniseerd aan zowel binnen- als aan buitenzijde en kan hierdoor worden gesproken over een unieke en comfortabele woning.

De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum en station van Hillegom en nabij de woning bevindt zich een eigen parkeerplaats.

De indeling van deze leuke woning is als volgt;

Entree met luifel, de royale hal met garderobe en een modern uitgevoerd toilet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken. De royale woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m2 en beschikt diverse raampartijen en is hierdoor heerlijk licht. Aansluitend de eveneens ruime (woon) keuken welke is uitgevoerd met een lichte keukeninrichting, geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse ingebouwde apparatuur.

Middels een deur vanuit de woonkamer is de slaapkamer toegankelijk. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 en beschikt over een buitendeur naar de tuin. Aansluitend de modern uitgevoerde badkamer welke is voorzien van een douchegelegenheid met scherm, vaste wastafel en een aansluiting van de wasmachine.

BIJZONDERHEDEN:
Woning beschikt over hoge plafonds.
Gehele woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking.
Wanden zijn afgewerkt met spuitwerk wanden.

HUURCONDITIES:
Huurperiode minimaal één jaar
Beschikbaar begin augustus 2022.
Huurprijs

€ 1.050,- per maand (inclusief servicekosten)
Deze kosten zijn EXCLUSIEF gas / water / elektra / tv / internet / gemeentelijk gebruikerslasten
Waarborgsom 1 maand huur
Geen huisdieren toegestaan
Maximaal 2 persoons huishouden

INKOMENSNORM
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen drie maal de kale huur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) dienen op het inkomen in mindering te worden gebracht.

WERKGEVERSVERKLARING
Er wordt een werkgeversverklaring (vaste aanstelling) gevraagd. Deze verklaring dient van een recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen.
Indien u geen werkgever heeft dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over twee volledige boekjaren te overleggen.
Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
Indien u momenteel een woning huurt wordt tevens een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring.

NVM WOONTOETS
Om u als huurder te screenen dient u mee te werken aan de NVM woontoets. De kosten van € 42,35 incl. btw (€ 35,-- excl. btw) komen voor uw rekening.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​