Vosselaan 87
2181 CB HILLEGOM

€ 619.000,- k.k.

Prachtige waterwoning met unieke ligging en prachtig uitzicht! Uitstekend onderhouden en onderhoudsvriendelijke waterwoning (14.00m x 5.00m), gebouwd in 2004 en gerealiseerd over twee woonlagen. De woning heeft een unieke ligging op de kop van de 'Vossevaart' en hierdoor vanuit de woning... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Prachtige waterwoning met unieke ligging en prachtig uitzicht!

Uitstekend onderhouden en onderhoudsvriendelijke waterwoning (14.00m x 5.00m), gebouwd in 2004 en gerealiseerd over twee woonlagen. De woning heeft een unieke ligging op de kop van de 'Vossevaart' en hierdoor vanuit de woning en tuin een prachtig weids uitzicht over het water, de Ringvaart van de Haarlemmermeer en een vergezicht naar de Haarlemmermeerpolder. Dit vrije uitzicht is elke dag boeiend!

Voor de woning is een riante tuin gelegen welke de nodige privacy biedt en is voorzien van een gunstig gesitueerd terras met terrasschermen aan de Ringvaart en een apart gelegen beschut terras met overkapping. Voor de woning is een brede steiger aangebracht welke doorloopt naar de aanlegplaats voor een boot, compleet uitgevoerd met een botenlift (1250 kg). Het vaarwater waaraan deze woning is gelegen heeft een uitstekende verbinding met de Ringvaart van de Haarlemmermeer met vaarroutes naar de Kagerplassen, Leiden en het Spaarne met verbinding naar de Mooie Nel en de stad Haarlem.

De woning heeft een rustige ligging aan het eind van het doodlopende gedeelte van de Vosselaan, een heerlijk rustige en groene woonomgeving. Ook behoort bij de woning een aparte berging welke aan straatzijde is gelegen. Deze ruime houten berging heeft een afmeting van ca. 5.00 m. x 3.00 m. en een oppervlakte van ca. 15 m2.

De indeling van deze unieke woonark is als volgt:

Entree met ruime hal met garderobe en een toilet met fonteintje, vanuit de hal een hardhouten trap naar de bovengelegen woonverdieping. Deze verdieping bestaat uit een royale woonkamer (ca. 35 m2) welke heerlijk licht is door de diverse raampartijen en en schuifpui naar het overdekte terras. Het terras heeft een oppervlakte van ca. 7 m.2 en biedt een prachtig uitzicht over het water. Aansluitend aan de woonkamer de open keuken welke is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse ingebouwde apparatuur. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar, met de aansluitingen voor een wasmachine- en droger, de opstelplaats van de c.v.-combiketel alsmede de nodige bergruimte.

Via de hardhouten trap in hal toegang tot de

benedenverdieping.

De gang geeft toegang tot 4 slaapkamers alsmede een kleine hobby/werkkamer. De slaapkamers hebben afmetingen van ca. 14 m2, twee van ca. 10 m2 en een van ca. 6 m2. De werkkamer heeft een oppervlakte van ca. 4 m2. Verder bevindt zich op deze verdieping de badkamer welke is uitgevoerd met een ligbad, aparte douchegelegenheid en een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van modern licht (Jasmijn) sanitair en licht tegelwerk, compleet met thermostaatmengkranen. Ook is er een extra ruimte aanwezig welke uitstekend gebruik kan worden als berging.

Bijzonderheden:

Woonoppervlak ca. 124 m2
Woonschip is in 2004 gebouwd door v.d. Spruijt arkenbouw (professionele bouwer).
Gehele woning is optimaal geisoleerd en geheel uitgevoerd met hardhouten kozijnen (o.a. draai-kiepramen en isolatieglas.
Terras aansluitend aan woonkamer is voorzien van een hardhouten vlonder.
De leefverdieping afgewerkt met een laminaat vloerbedekking.
Diverse spuitwerk wandafwerkingen toegepast.
Terrasoverkapping voorzien van ingebouwde verlichting en zonwering (elektrisch bedienbaar).
Aan buitenzijde is een watertappunt met uitstortbakje aangebracht.
Rondom het woonschip een houten loopsteiger.
Er is een oppervlakte waterpomp aanwezig voor beregening van de tuin.

Ligplaats en tuin:

Jaarlijkse ligplaatsvergoeding waterschap bedraagt € 253,-- per jaar.
Voor een gedeelte van de tuin is huur verschuldigd aan de gemeente Hillegom.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​