Van Nispenpark 15
2181 DJ HILLEGOM

€ 729.000,- k.k.

Luxe en ruim appartement met aantrekkelijke buitenruimte gelegen op fraaie locatie! Dit prachtige en ruime 3-kamer appartement heeft een aantrekkelijke oppervlakte van ca. 155 m2. Dit prettige appartement beschikt over een terras van ca. 20 m2 met een uitstekende zonligging en... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Luxe en ruim appartement met aantrekkelijke buitenruimte gelegen op fraaie locatie!

Dit prachtige en ruime 3-kamer appartement heeft een aantrekkelijke oppervlakte van ca. 155 m2. Dit prettige appartement beschikt over een terras van ca. 20 m2 met een uitstekende zonligging en is toegankelijk vanuit de woonkamer. In de onderbouw van het complex is een ruime berging aanwezig van ca. 12 m2 alsmede een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Het luxe complex 'Domus Excellens' heeft een prachtige ligging met aan voor- en achterzijde zicht op groen en is gesitueerd in een parkachtige omgeving. Het complex biedt veel privacy, veiligheid en rust en beschikt over een lift en afgesloten entree. Aan voorzijde van het complex bevindt zich een fraai en breed gazon, omzoomd met beukenhagen. Door de specifieke situering binnen het complex is dit appartement heerlijk licht en heeft hierdoor een betere zonligging.

Dit luxe appartement is gelegen op een van de fraaiste locaties nabij het centrum van Hillegom. Het object is bijzonder centraal gelegen, gunstig ten opzichte van het centrum met aantrekkelijk winkelgebied. Voorzieningen zijn lopend bereikbaar via de (afgesloten) doorgang aan de parkzijde van het complex. Ook op korte afstand van openbaar vervoer (bushalte nabij en op fiets/loopafstand van NS-station). Aangrenzend aan het complex is het aantrekkelijke Van Nispenpark gelegen dat geheel opnieuw is aangelegd, met een eigentijdse en fraaie uitstraling (speelvoorzieningen), gazons en waterpartijen. Ook de nabij gelegen Mariastraat heeft een facelift gehad met haar fraaie karakteristieke uitstraling.

Via de centrale lichte entree met videofoon en postboxen toegang tot het complex. Een trappenhuis en lift naar de verdiepingen.

Dit appartement is gelegen op de gewilde '2e woonlaag' en beschikt over de volgende indeling:

Appartement:

Entree, de hal met een vaste garderobekast, meterkast en een licht uitgevoerd toilet met fonteintje. Vanuit de hal/gang toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer heeft een aantrekkelijke oppervlakte van maar liefst ca. 55 m2. De woonkamer is heerlijk licht door de hoekligging en beschikt over zijramen, lage ramen aan voorzijde alsmede een schuifpui met toegang tot het riante terras. Vanaf het terras en vanuit de woonkamer fraai zicht over het groen richting de 'Sixlaan'. Via de woonkamer een deur met entree tot de keuken, uitgevoerd met een keukeninrichting geplaatst in U-opstelling en voorzien van een wit front, diverse ingebouwde apparatuur. De keuken is afgewerkt met een fraai granieten aanrecht en licht tegelwerk. Aansluitend aan de keuken de praktische bijkeuken, voorzien van een

vast aanrecht waaronder de opstelplaats voor wasmachine- en droger. De bijkeuken beschikt eveneens over een brede vaste kastenwand en over een 2e toegangsdeur vanuit de hal.

Aan de andere zijde van het appartement bevinden zich de volgende vertrekken:

Riante 'master' slaapkamer (ca. 27 m2) met een aantrekkelijke garderoberuimte met vaste kastenwand alsmede een 2e vaste kastenwand. Aansluitend aan deze mooie slaapkamer de ruime badkamer, uitgevoerd met ligbad, aparte douchegelegenheid met glazen scherm en thermostaatkraan, dubbele vaste wastafel met meubel en 2e toilet. De badkamer is heerlijk licht en voorzien van modern wit sanitair en volledig licht betegeld, compleet met designradiator. Verder een ruime 2e slaapkamer (ca. 15 m2) met aansluitend een licht uitgevoerde 2e (gasten)badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douchegelegenheid met scherm, thermostaatkraan en vaste wastafel met meubel. Vanuit beide slaapkamers leuk zicht op het fraaie Van Nispenpark en vergezicht richting de karakteristieke bebouwing van de Mariastraat.

Parkeerplaats:

In de parkeerkelder is de eigen parkeerplek aanwezig. De parkeerkelder is ruim van opzet, waardoor deze eenvoudig toegankelijk is en afgesloten middels een op afstand te bedienen toegangsdeur.

Berging:

In de onderbouw van het complex is een ruime berging (ca. 12 m2) aanwezig, voorzien van een elektra-aansluiting. De berging is voorzien van een raam, waardoor deze ruim over daglicht beschikt.

VvE:

De Vereniging van Eigenaars functioneert goed en beschikt over voldoende onderhoudsreserves. De maandelijkse servicekosten voor dit appartement bedragen € 390,27.

Bijzonderheden:

Gehele appartement is voorzien van een zwevende hardhouten parketvloer.
Lichte plavuizen aangebracht in keuken en bijkeuken.
Aan buitenzijde zijn o.a. elektrisch bedienbare screens toegepast en een zonwering.
Het terras is voorzien van tegels en er is een lichtpunt aanwezig.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​