Van der Duyn van Maasdamlaan 77
2181 XC HILLEGOM

€ 325.000,- k.k.

Ruime en lichte hoek-eengezinswoning in rustige woonomgeving. De woning beschikt over een 7.5 meter diepe tuin, gesitueerd op het zuid-westen, met een royale stenen berging (ca. 9 m2). De woning heeft een aantrekkelijke leefruimte op de begane grond, 4 slaapkamers... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Ruime en lichte hoek-eengezinswoning in rustige woonomgeving. De woning beschikt over een 7.5 meter diepe tuin, gesitueerd op het zuid-westen, met een royale stenen berging (ca. 9 m2). De woning heeft een aantrekkelijke leefruimte op de begane grond, 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een bergviering op de 2e verdieping. Uitstekend gesitueerd nabij het prachtige openlucht zwembad De Vosse, sporthal en wijkpark met hertenkamp. De woonomgeving is kindvriendelijk, op korte afstand van een kinderdagverblijf en basisschool.

Begane grond:

Hal met meterkast, toilet + fonteintje en toegang tot de woonkamer en keuken. De ruime Z-vormige woonkamer (opp. circa 30 m2) is voorzien van een vaste kast en een zijraam waardoor extra licht binnenkomt. Aansluitend aan de achterzijde de gesloten keuken. De keuken is uitgevoerd met L-vormig keukeninterieur, voorzien van een close-in boiler, combi-magnetron, gasfornuis, afzuigkap en wasmachine-aansluiting. Door middel van buitendeur toegang tot de tuin. Vanuit de hal een trap naar 1e verdieping.

1e Verdieping:

Overloop, aan voorzijde 2 slaapkamers (4.4 x 2.8 m en 3.5 x 1.8 m). De inpandige badkamer is uitgevoerd met douchegelegenheid, vaste wastafel en een 2e toilet. Wit sanitair toegepast en volledig licht tegelwerk. Aan de achterzijde bevinden zich een royale 3e en 4e slaapkamer (4.3 x 2.8 m en 3.3 x 2.8 m) waarvan een met vaste wastafel. Vanaf de overloop een vlizotrap naar de 2e verdieping.

2e verdieping/bergvliering:

Ruime en hoge bergvliering met een

klein dakvenster. Deze grote verdieping heeft vele mogelijkheden. Onder andere het realiseren van een 5e slaapkamer en/of het plaatsen van een dakvenster of dakkapel. Op deze verdieping is de opstelling van de CV-ketel (AWB 2015).

Bijzonderheden:

Zijtuin is eigendom van de Gemeente Hillegom. De mogelijkheid bestaat om de zijtuin via gemeente aan te kopen.
Kosten voor de kadastrale inmeting alsmede de meerkosten van de overdracht van een gedeeld perceel, komen voor rekening van koper en bedragen ca. € 400,-.
Projectnotaris: Hurtak en Roodhorst Notarissen te Hillegom.
Koper is gedurende 1 jaar na de datum van eigendomsoverdracht verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​