Van der Duyn van Maasdamlaan 53
2181 XB HILLEGOM

€ 365.000,- k.k.

Ruime en lichte eengezinswoning met 5 slaapkamers in rustige woonomgeving met fraaie ligging. De woning beschikt over een 13 meter diepe tuin met een royale stenen berging (ca. 9 m2). De woning heeft een aantrekkelijke leefruimte op de begane grond,... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Ruime en lichte eengezinswoning met 5 slaapkamers in rustige woonomgeving met fraaie ligging. De woning beschikt over een 13 meter diepe tuin met een royale stenen berging (ca. 9 m2). De woning heeft een aantrekkelijke leefruimte op de begane grond, 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een 5e slaapkamer op de 2e verdieping. Uitstekend gesitueerd nabij het prachtige openlucht zwembad De Vosse, sporthal en wijkpark met hertenkamp. De woonomgeving is kindvriendelijk, op korte afstand van een kinderdagverblijf en basisschool.

Begane grond:

Hal met meterkast, toilet + fonteintje en toegang tot de woonkamer en keuken. De ruime Z-vormige woonkamer (opp. circa 30 m2) heeft een speelse indeling en is voorzien van een vaste kast. Aansluitend aan de achterzijde de gesloten keuken. De keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok, een wasmachine-aansluiting, alsmede de opstelplaats voor de CV-ketel (Intergas 2010). Door middel van buitendeur toegang tot de tuin. Vanuit de hal een trap naar 1e verdieping.

1e Verdieping:

Overloop, aan voorzijde 2 slaapkamers (4.3 x 2.8 m en 3.5 x 1.8 m). De inpandige badkamer is uitgevoerd met douchegelegenheid, vaste wastafel en een 2e toilet. Aan de achterzijde bevinden zich een royale 3e en 4e slaapkamer (4.3 x 2.8 m en 3.4 x 2.8 m). Vanaf de overloop een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:

Ruime

en hoge 2e verdieping met 2 dakvensters. Deze grote verdieping heeft een voorzolder en een 5e slaapkamer. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden op deze verdieping door het plaatsen van een dakkapel.

Bijzonderheden:

Kosten voor de kadastrale inmeting alsmede de meerkosten van de overdracht van een gedeeld perceel, komen voor rekening van koper en bedragen ca. € 400,-.
Projectnotaris: Hurtak en Roodhorst Notarissen te Hillegom.
Koper is gedurende 1 jaar na de datum van eigendomsoverdracht verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​