Sportlaan 46
2182 KT HILLEGOM

€ 275.000,- k.k.

Ben je op zoek naar een woning waar je je eigen draai aan kunt geven? Deze eengezins tussenwoning met 2 (voorheen 3) slaapkamers, een achtertuin en een ligging op loopafstand van het centrum is geheel naar eigen wens te moderniseren.... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Ben je op zoek naar een woning waar je je eigen draai aan kunt geven? Deze eengezins tussenwoning met 2 (voorheen 3) slaapkamers, een achtertuin en een ligging op loopafstand van het centrum is geheel naar eigen wens te moderniseren.

De woning ligt gunstig ten aanzien van uitvalswegen richting o.a. Haarlem en Leiden. Vrij uitzicht over groenstrook en ruim gelegen in de omgeving. De woning voorziet ook in een diepe voortuin aan de voorzijde van de woning.

De indeling is als volgt;

Begane grond:
Entree, hal, toilet, lichte zonnige woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, Vanuit de woonkamer is er een open verbinding naar de uitgebouwde woonkeuken voorzien van diverse apparatuur waar ook voldoende ruimte is voor een gezellige eetkamer. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de achtertuin, gelegen op het noordwesten. Ook bereikt u vanuit de keuken de bijkeuken/berging. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en de CV-ketel (Nefit 2002). Dit is ook een goede opstelplaats voor fietsen o.i.d. gezien deze ruimte direct toegang geeft naar de achtertuin. Vanuit de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers en een badkamer. De eerder 2 ruime slaapkamers zijn samengevoegd tot 1 slaapkamer (3.67 x 5.1 m). De slaapkamer is eenvoudig weer terug te brengen naar 2 slaapkamers door middel van het plaatsen van een wand. Hierdoor is het creëren van 3 slaapkamers op deze verdieping eenvoudig. De 3e slaapkamer (3.45 x 1.7 m) is aan de achterzijde gelegen, vanuit deze slaapkamer

is de bergvliering bereikbaar. De badkamer is van ruime afmeting en is voorzien van een dubbele wastafel, een 2e toilet en een ruime douche gelegenheid.

Bergvliering vanuit de slaapkamer bereikbaar.

Achtertuin:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten, vanuit de tuin is de aangebouwde berging/bijkeuken bereikbaar. De achtertuin biedt volop privacy om rustig van de zon te genieten.

Bijzonderheden;
- De woning is geheel naar eigen wens te moderniseren.
- Muurisolatie, dubbel glas
- Eenvoudig terug te brengen naar een verdieping met 3 slaapkamers

Er is een bouwkundig rapport ter inzage aanwezig.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen;
-Ouderdomsclausule
-Asbestclausule
-Niet-bewonersclausule
-Toestemming verkoop in overleg met bewindvoerder cq goedkeuring rechtbank


Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​