Sixlaan 15
2182 AA HILLEGOM

€ 1.295.000,- k.k.

"Villa Boekenhage" Zeer royale volledig gerenoveerde klassieke villa met garage op een perceel van 890 m2. Schitterend gelegen aan de fraaie Sixlaan; op loopafstand van het centrum. De villa dateert uit 1907 en is in 2008 totaal gerenoveerd zowel aan de... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
"Villa Boekenhage"

Zeer royale volledig gerenoveerde klassieke villa met garage op een perceel van 890 m2. Schitterend gelegen aan de fraaie Sixlaan; op loopafstand van het centrum. De villa dateert uit 1907 en is in 2008 totaal gerenoveerd zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde, met behoud van het originele karakter.

Begane grond:

Vestibule, hal, zijgang, garderobekamer, modern toilet, zeer luxe en uitgebreide woonkeuken met openslaande deuren naar terras en voorzien van alle denkbare comfort.

Woonkamer (60 m2) met open haard, bestaande uit eetkamer met aansluitend de kamer-en-suite met 3x openslaande deuren naar terrassen en serre.

Via de gang naar wijnkelder op stahoogte 2.5 x 3 m.

Gehele begane grond is voorzien van marmeren vloer.

1e Verdieping:

Ruime overloop met 4 grote

slaapkamers, waarvan 1 met groot terras. Luxe badkamer met 2x douche, ligbad en wastafelmeubel. Apart 2e toilet.

2e Verdieping:

Grote open zolder met dakkapel en dakraam met mogelijkheden voor diverse extra kamers. Thans biljartkamer/bar/bioscoop.

Bijzonderheden:

Energielabel: B.
Woning is voorzien van 19 zonnepanelen.
Inhoud 1.000 m3.
Gebruiksoppervlakte wonen 301 m2.
In 2008 is alles vernieuwd t.w. vloeren, plafonds, bedrading, kozijnen, dak, badkamer, toiletten. Isolatie aangebracht, buitengevels gereinigd en opnieuw gevoegd en opnieuw geschilderd.
Frans Out Oorkonde 2012; een oorkonde, uitgereikt door de Stichting Vrienden van Oud HiIlegom, voor eigenaren van panden die ervoor gezorgd hebben dat pand op een historisch verantwoorde wijze in stand is gehouden of gerestaureerd.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​