Meeroever 45(#327)
2181 NJ HILLEGOM

€ 572.000,- v.o.n.

Deelplan 5 is de laatste fase van het woonproject Ringoevers en vormt alsnog een unieke kans om in dit prachtige plan te komen wonen. Op de 2e verdieping van het te bouwen appartementengebouw Havenzicht is nog een appartement beschikbaar (bouwnummer... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Deelplan 5 is de laatste fase van het woonproject Ringoevers en vormt alsnog een unieke kans om in dit prachtige plan te komen wonen.
Op de 2e verdieping van het te bouwen appartementengebouw Havenzicht is nog een appartement beschikbaar (bouwnummer 327). Het appartement is, evenals de bijbehorende separate berging, per lift of trap bereikbaar vanuit de afgesloten entree met bellentableau.

Indeling van het appartement:

Entreehal met meterkast, wc-ruimte met hangend toilet en fonteintje en een technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine, droger, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en omvormer voor de eigen zonnepanelen.

Woonkamer met open keuken (die niet in de V.O.N.-prijs is inbegrepen) en toegang tot een ruim balkon met

uitzicht op de haven en omliggend groen. Door de gunstige ligging op het zuidoosten is er op het balkon en in de woonkamer vrijwel de gehele dag zon.

De vier slaapkamers en de badkamer bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Slaapkamer 2 is voorzien van een klein balkon. De badkamer met grijze vloertegels en witte wandtegels beschikt over een wastafel en douchehoek. Eventueel is het mogelijk om de badkamer middels meerwerk naar uw eigen smaak te realiseren.

Heeft u interesse in dit appartement? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Er zijn overigens nog enkele bouwnummers beschikbaar. Dus als dit appartement niet geheel aan uw wensen voldoet, informeer dan bij ons naar andere mogelijkheden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​