Meerlaan 216
2181 BX HILLEGOM

€ 1.200,- p/m

Een gloednieuw 3-kamer begane grond appartement in aanbouw met ruim terras (18m2) nabij de Ringvaart in "Het Baken", project Ringoevers. De woning wordt eind januari 2021 opgeleverd en is dan te huur beschikbaar. De woning heeft een ruim terras aan de... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
Een gloednieuw 3-kamer begane grond appartement in aanbouw met ruim terras (18m2) nabij de Ringvaart in "Het Baken", project Ringoevers. De woning wordt eind januari 2021 opgeleverd en is dan te huur beschikbaar.

De woning heeft een ruim terras aan de voorzijde van de woning (noordoosten) welke is voorzien van bitumen waarop betontegels op tegeldragers worden gelegd.

Entree; hal, garderobe, meterkast. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met moderne open keuken. De luxe keuken met kookeiland heeft wit composiet werkblad en is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van ATG en een Bora inductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het kookeiland is tevens voorzien van een bargedeelte, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. De woonkamer heeft openslaande deuren en grenst aan het dakterras.

Vanuit de woonkamer is de 2e hal bereikbaar welke toegang geeft tot de badkamer en de 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wit wandcloset, een wit verglaasde wastafel met verchroomde vloerbuis, een verchroomde wastafelmengkraan en planchet met spiegel. De inloopdouche is voorzien van een verchroomde douchemengkraan en glijstangcombinatie. Naast de badkamer bevindt zich de stookruimte met CV-ketel, mechanische ventilatie en wasmachine aansluiting.

Beiden slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en hebben een afmeting van 3.25 x 4.55m en 2.10 x 3.38m.

Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming en de vloer is afgewerkt met een PVC vloer. De deuren naar de woonkamer en entree zijn kamerluxe (glazen) Svedex deuren (type Nova Design Black). De wanden van het appartement worden behangklaar opgeleverd en kunnen door de huurder naar eigen wens/smaak worden afgewerkt. Het dak van het complex is voorzien van zonnepanelen, dit komt ten gunste aan de kosten voor elektra.

Er is een externe eigen berging beschikbaar (2,65

x 1,85m) en is gelegen achter het appartement tegenover de parkeerplaatsen. Deze berging is voorzien van een eigen toegangsdeur.

Deze woning wordt te huur aangeboden tegen de volgende voorwaarden:
Huurperiode onbepaalde tijd: voorkeur minimaal twee jaar
Beschikbaar per medio februari 2021
Huurprijs: € 1.200,- per maand
Deze kosten zijn EXCLUSIEF: gas / water / elektra / tv / internet / gemeentelijk gebruikerslasten
Waarborgsom: € 2.400,-
Geen huisdieren toegestaan

INKOMENSNORM
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen vier maal de kale huur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) dienen op het inkomen in mindering te worden gebracht.

WERKGEVERSVERKLARING
Er wordt een werkgeversverklaring (vaste aanstelling) gevraagd. Deze verklaring dient van een recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen.
Indien u geen werkgever heeft dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over twee volledige boekjaren te overleggen.
Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
Indien u momenteel een woning huurt wordt tevens een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring.

NVM WOONTOETS
Om u als huurder te screenen dient u mee te werken aan de NVM woontoets. De kosten van € 42,35 incl. btw (€ 35,-- excl. btw) komen voor uw rekening.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​