Jozef Israelslaan 17
2182 LH HILLEGOM

€ 350.000,- k.k.

Hoekwoning met aantrekkelijke rustige ligging! Deze hoekwoning is gebouwd in 1966 en een aantrekkelijke ligging aan voorzijde tegenover een plantsoen cq speelvoorziening. Door de situering aan voorzijde heeft u een vrij zicht over het plantsoen. Aan voorzijde beschikt de woning... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Hoekwoning met aantrekkelijke rustige ligging!

Deze hoekwoning is gebouwd in 1966 en een aantrekkelijke ligging aan voorzijde tegenover een plantsoen cq speelvoorziening. Door de situering aan voorzijde heeft u een vrij zicht over het plantsoen. Aan voorzijde beschikt de woning over een leuke tuin en aan achterzijde over een ca. 10 meter diepe en ca. 6 m. brede tuin. Er is achter in de tuin een stenen berging (ca. 6 m2) geplaatst en een 'achterom' aanwezig.

Verder heeft de woning een rustige ligging in een "groene" woonomgeving aan de buitenrand van de woonwijk Elsbroek met goede voorzieningen, winkels en scholen; op korte afstand van het wijkpark Elsbroek en het groen 'Singel' en een beschermd weidegebied! Vanuit de wijk Elsbroek is de N207 binnen enkele minuten bereikbaar met gunstige aansluiting op de A4 en A44.

De indeling van deze interessante woning is als volgt;

Begane grond:

Entree met luifel, de hal met de meterkast, praktische kelderkast en een toilet. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer welke beschikt over een schouw heeft een oppervlakte van ca. 24 m2 en is heerlijk licht door de brede raampartijen. Aan achterzijde bevindt zich de 'dichte' keuken welke is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok en vaste kast. Vanuit de keuken een buitendeur met toegang tot de tuin.

In de hal een trapopgang naar de 1e

verdieping.

1e verdieping:

Overloop met vaste kast, aan voorzijde 1 ruime slaapkamer met vaste kast en deur naar het balkon welke een zonnige ligging heeft. De badkamer met douchegelegenheid en vaste wastafel. Aan achterzijde bevinden zich een ruime 2e slaapkamer met vaste kast alsmede een 3e slaapkamer.

Vanaf de overloop een vaste open trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:

Overloop met vaste bergruimte onder het dakvlak. Een kleine kamer welke gebruikt kan worden als hobby/studeerkamer, aan achterzijde met dakkapel en een 4e slaapkamer met dakkapel en vaste kast.

Bijzonderheden:

Woning ideaal voor handige starter!

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​