Johannes Vermeerlaan 26
2182 MD HILLEGOM

€ 349.000,- k.k.

Heerlijk rustig gelegen tussenwoning met vrij uitzicht aan plantsoen! Een ideale groene woonomgeving voor jonge gezinnen in de woonwijk Elsbroek. De woning is gebouwd omstreeks 1966 en heeft volop mogelijkheden tot uitbreiding op de begane grond en/of 2e verdieping. U woont aan... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Heerlijk rustig gelegen tussenwoning met vrij uitzicht aan plantsoen! Een ideale groene woonomgeving voor jonge gezinnen in de woonwijk Elsbroek.

De woning is gebouwd omstreeks 1966 en heeft volop mogelijkheden tot uitbreiding op de begane grond en/of 2e verdieping.

U woont aan een rustige laan met speelplaats voor kinderen en op loopafstand van een wandelpark, diverse scholen, sportvoorzieningen en winkels. Ook Centraal Station Hillegom is goed per fiets bereikbaar, met snelle verbindingen naar Haarlem, Schiphol, Amsterdam, Den Haag en Leiden.

De indeling is als volgt;

Begane grond:
entree met luifel, hal met verdiepte trapkast en toilet. Keuken met eenvoudig keukenblok en extra aanrechtblad. Vanuit de keuken is de toegang tot de achtertuin, welke gelegen is op het noordwesten, deze is aangelegd met terras en groen. Achterin de tuin (circa 9.10 x 5.70 meter) bevindt zich een stenen schuur van 7 m² en achterom voor de fiets. De woonkamer heeft een afmeting van ca. 23m.

Eerste verdieping:
overloop met bergkast. Drie slaapkamers, waarvan twee met inbouwkast en de slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. Een nette badkamer met wastafel en doucheruimte.

Tweede verdieping:
overloop, twee slaapkamers

aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich ook een dakkapel. Aan de voorzijde is een ruime bergruimte. Deze bergruimte zou vergroot kunnen worden door een dakkapel waardoor hier nog een slaapkamer gecreëerd zou kunnen worden.

Bijzonderheden:
• leuke ligging in de woonwijk Elsbroek
• uitstekende verbinding met openbaar vervoer (trein en bus)
• volop uitbreiding mogelijk op de begane grond en 2e verdieping
• aanvullende clausules bij verkoop; ouderdomsclausule, asbestclausule en een niet-bewonersclausule

Hillegom:
Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​