Hoofdstraat 125B-01
2182 EN HILLEGOM

€ 375.000,- k.k.

Welkom bij dit appartement, gelegen in de gezellige Hoofdstraat van Hillegom. Dit recent gerenoveerde thuis straalt klasse uit en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een aparte werk/studeerkamer en wordt casco opgeleverd die jou de... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Welkom bij dit appartement, gelegen in de gezellige Hoofdstraat van Hillegom. Dit recent gerenoveerde thuis straalt klasse uit en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een aparte werk/studeerkamer en wordt casco opgeleverd die jou de vrijheid geeft om jouw stempel te drukken op dit mooie appartement.

De indeling van het appartement is als volgt:

Entree, hal met toiletruimte (reeds casco) en garderobekast. Aan de voorzijde van het appartement de ruime woonkamer met open keuken (casco, aansluitingen aangelegd) en lichtkoepel voor het creëren van extra daglicht in de woonkamer. De (casco) badkamer in het midden van het appartement met ruimte voor een inloopdouche en wastafel. Tevens een aparte ruimte met opstelplaats voor de wasmachine- en droger en de luchtwarmtepomp. Aan de achterzijde van het appartement twee ruime slaapkamers en een aparte werk/studeerkamer welke ook heel goed als inloopkast gebruikt kan worden.

Casco oplevering:

De casco oplevering geeft je de vrijheid om dit appartement om te toveren tot een uniek appartement dat volledig aansluit op jouw persoonlijke smaak en wensen.

Berging:

Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

VvE:

De Vereniging van Eigenaren is opgericht,

staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel en heeft een lopende opstalverzekering en bankrekeningnummer. Er zijn nog geen servicekosten voor de VvE bekend. Deze worden in overleg met de kopers van de benedenwoning bepaald.

Bijzonderheden:

- Recent gerenoveerd.
- Groepenkast vernieuwd en uitgebreid.
- Verwarming door middel van lucht warmtepomp.
- 2 slaapkamers en werk/studeerkamer.
- Kleine Vereniging van Eigenaren waar de servicekosten nog moeten worden bepaald.
- Centraal gelegen in het centrum van Hillegom.
- Oplevering in overleg.

Hillegom:
Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​