Hillinenweg 33
2182 VA HILLEGOM

€ 275.000,- k.k.

Begane grond 2-kamerappartement met ruime achtertuin op het zuidoosten! Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex en is geheel naar eigen wens te moderniseren. De woning beschikt over een speelse indeling en heeft een eigen opgang. Het appartement is... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Begane grond 2-kamerappartement met ruime achtertuin op het zuidoosten! Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex en is geheel naar eigen wens te moderniseren. De woning beschikt over een speelse indeling en heeft een eigen opgang.

Het appartement is gelegen in Elsbroek, nabij het centrum van Hillegom in een rustige en groene woonomgeving.

Indeling:

Begane grond:

Entree via de voortuin, waar zich ook de meterkast bevindt; via de hal komt u in de woonkamer (7.3 x 3.6 m) grenzend aan de achtertuin en de voortuin van de woning. Vanuit de woonkamer komt u in de gesloten eenvoudige keuken eveneens voorzien van een wasmachine-aansluiting. De keuken biedt toegang tot de zonnige tuin op het zuidoosten. De slaapkamer heeft een goed formaat en grenst aan de woonkamer. De badkamer is eenvoudig en is voorzien van een douchegelegenheid, een wastafel en een toilet. Er is nog een aparte ruimte aanwezig voor de CV-ketel (Intergas 2013) en bergruimte.

Tuin:

Ruime tuin aan zowel voor- als achterzijde van het appartement! De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een totale lengte van bijna 9 meter. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging v.v. elektra en een achterom.

Bijzonderheden:

Ruime tuin, gelegen op het zuidoosten.
Geheel

naar eigen wens te moderniseren.
Voldoende parkeergelegenheid.
Servicekosten: ca. € 112,- per maand.
De kosten voor de kadastrale inmeting alsmede de meerkosten van de overdracht van een gedeeld perceel komen voor rekening van de koper en bedragen ca. € 400,-.
Projectnotaris: Hurtak & Roodhorst Notarissen te Hillegom.
Koper is gedurende 1 jaar na de datum van eigendomsoverdracht verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​