Heyermanswende 16
2182 WX HILLEGOM

€ 359.000,- k.k.

Een ruime eengezinswoning met aantrekkelijke ligging aan de voor- en achterzijde! Deze gezinswoning heeft 3 slaapkamers en een open zolderverdieping waar men door uitbreiding nog een 4e slaapkamer zou kunnen creëren. De woning is aan de achterzijde geheel vrij gelegen... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Een ruime eengezinswoning met aantrekkelijke ligging aan de voor- en achterzijde!

Deze gezinswoning heeft 3 slaapkamers en een open zolderverdieping waar men door uitbreiding nog een 4e slaapkamer zou kunnen creëren. De woning is aan de achterzijde geheel vrij gelegen en kijkt weid uit mede over het water. Door middel van een bruggetje gelegen achter de woning is de nabij gelegen basisschool en peuterspeelzaal eenvoudig te bereiken. De achtertuin is ruim 10 meter diep en is gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde stenen berging voorzien van elektra en deze is tevens van binnenuit bereikbaar. De woning ligt aan de voorzijde autovrij aan een woonerf. De ligging van de woning is zeer rustig in de woonwijk Elsbroek nabij diverse scholen, een park en een speeltuin.

De woning is gebouwd omstreeks 1981 en biedt voldoende mogelijkheden om de woning te verduurzamen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Een uitgebouwde entree, ruime hal, portaal met garderobe, meterkast en een toilet + fonteintje. Middels een binnendeur is er toeging naar de berging. De berging is voorzien van een elektra aansluiting. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken kijkt men uit op het autoluw woonerf.
Aan de achterzijde de tuingerichte woonkamer (circa 30 m2) met trapkast en deur naar de tuin. De woonkamer is heerlijk licht door de gunstige ligging. Vanuit de hal is de trap bereikbaar naar naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Ruime overloop, aan voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer over de gehele breedte van de woning, de inpandige badkamer met douchegelegenheid, een vaste wastafel en eventueel een aansluiting

voor de wasmachine. Aan achterzijde een royale 2e en 3e slaapkamer welke beiden een prachtig uitzicht hebben naar de vrije achterzijde. Vanaf de overloop via een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Deze open zolder heeft nog vele mogelijkheden. Er is een opstelplaats voor de CV-combiketel (Intergas 2015) en een aansluiting voor de wasmachine. Deze ruimte heeft zeker mogelijkheden voor uitbreiding waardoor hier een 4e slaapkamer mogelijk is.

Tuin:
De achterzijde is geheel vrij gelegen heeft een diepte van ruim 10 meter. De tuin is gelegen op het zuiden en biedt veel vrijheid en groen.

Projectnotaris: Hurtak en Roodhorst Notarissen te Hillegom.
Koper is gedurende 1 jaar na de datum van eigendomsoverdracht verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.
De kosten voor de kadastrale inmeting alsmede de meerkosten van de overdracht van een gedeeld perceel komen voor rekening van de koper en bedragen ca. € 400,-.
Asbestrapportage ter inzage.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​