Frederik van Eedenlaan 5
2182 VJ HILLEGOM

€ 319.000,- k.k.

Leuke tussenwoning met diverse mogelijkheden op een rustige en groene locatie gelegen! De woning is gelegen op een perceel eigen grond van ca. 135 m2 en heeft een rustige ligging in de kindvriendelijke woonwijk Elsbroek. Aan achterzijde bevindt zich de ruim... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Leuke tussenwoning met diverse mogelijkheden op een rustige en groene locatie gelegen!

De woning is gelegen op een perceel eigen grond van ca. 135 m2 en heeft een rustige ligging in de kindvriendelijke woonwijk Elsbroek. Aan achterzijde bevindt zich de ruim 10 meter diepe tuin met een gunstige zonligging op het zuidoosten. De woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen.

De woning heeft een centrale ligging in de aantrekkelijke woonwijk Elsbroek en is op korte afstand gelegen van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en aantrekkelijk wijkpark. Ook heeft de woning een kindvriendelijke ligging vanwege de situering ten opzichte van diverse speelmogelijkheden.

De indeling van deze interessante woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, praktische trapkast en toilet. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 23 m2 en is heerlijk licht door de grote raampartijen. Aan achterzijde bevindt zich de 'halfopen' keuken, uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok, boiler en wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

In de hal de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop met een grote vaste kast, aan voorzijde 1 ruime slaapkamer alsmede de badkamer, voorzien van een douchegelegenheid en vaste wastafel. Aan achterzijde bevinden zich een 2e slaapkamer en een royale 3e slaapkamer.

Vanaf de overloop een vlizotrap naar de zolderverdieping.

Zolderverdieping:
Verdieping met beperkte stahoogte. De ruimte is voorzien van een groot dakvenster en momenteel in gebruik als bergruimte. De ruimte leent zich voor het plaatsen van een dakopbouw of dakkapel, waardoor een volwaardige verdieping en extra leefruimte kan worden gerealiseerd.

Tuin; De tuin is ruim 10 meter lang, alsmede een achterom en is gelegen op het zuidoosten. In de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen schuur v.v. elektra.

Bijzonderheden:
Overdracht via projectnotaris.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Aanvullende clausules koopovereenkomst:
Ouderdomsclausule
Koper verklaart

ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan 56 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de kwaliteit van de technische installatie(s) c.q. apparatuur, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en voor doorslaand en/of optrekkend vocht, asbesthoudende materialen en dergelijke. Voor zover deze materialen (nog) aanwezig zijn, wordt dit door koper aanvaard.

Asbest
Verkoper verklaart dat gedurende de periode dat hij eigenaar was op of in de onroerende zaak geen asbesthoudende stoffen zijn aangebracht. Verkoper sluit echter niet uit dat er in de onroerende zaak asbesthoudende stof aanwezig kan zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper van alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Niet-bewonersclausule
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Anti-speculatiebeding
Het is koper niet toegestaan onderhavig registergoed binnen 1 jaar na ondertekening van deze overeenkomst te verkopen, voor zover verkoper hiervoor niet uitdrukkelijk schriftelijk toestemming heeft verleend. Verkoper zal deze toestemming niet op onredelijk gronden weigeren. Bij overtreding of niet-nakoming van het vorenbepaalde verbeurt koper aan verkoper een onmiddellijke opeisbare boete ten bedrage van € 22.689,-- zonder dat enige ingebrekestelling vereist zal zijn. Indien het een executoriale verkoop betreft komt dit artikel in zijn geheel te vervallen en zal daarna ook niet herleven.

Huur - en lease overeenkomsten
De feitelijke levering en aanvaarding vinden plaats bij de ondertekening van de notariële akte van eigendomsoverdracht vrij van huur-, lease- of huurkoopovereenkomsten met uitzondering van eventuele huur c.q. lease overeenkomsten met energie leveringsmaatschappijen.

Woningwet
Voorgeschreven voorzieningen of schriftelijke aankondigingen krachtens de woningwet ontstaan na ondertekening van deze koopovereenkomst zijn voor rekening van koper(s).

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​