Regenvlietweg 24
2191 BC DE ZILK

€ 465.000,- k.k.

Een uniek vrijstaande woning op een ruim perceel van 410m2, gecombineerd met een bedrijfsgedeelte, thans in gebruik en bestemd geweest als horecagelegenheid en woonruimte. Kortom een object met mogelijkheden! Het object is aan de binnenzijde gedeeltelijk gemoderniseerd, echter voor een groot... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Een uniek vrijstaande woning op een ruim perceel van 410m2, gecombineerd met een bedrijfsgedeelte, thans in gebruik en bestemd geweest als horecagelegenheid en woonruimte. Kortom een object met mogelijkheden!

Het object is aan de binnenzijde gedeeltelijk gemoderniseerd, echter voor een groot gedeelte gedateerd wat betreft afwerking.

De indeling is als volgt;

Woongedeelte bestaande uit een woonkamer, keuken met buitendeur, badkamer met toilet en douche. Trap vanuit de woonkamer naar de verdieping.

1e verdieping
Ruime overloop met slaapkamer en deur naar het platte dak, een 2e slaapkamer is eenvoudig te realiseren. Aansluitende op deze verdieping een woonkamer met dakvensters, een keuken, een badkamer met toilet, douche, wastafel en cv-ketel. Een tochtportaal met buitendeur naar dakterras. De woongelegenheid op de 1e verdieping is eventueel met een eigen opgang te bereiken.

Bedrijfsgedeelte/horecagelegenheid (ca. 70m2):

een hal met meterkast, cv-opstelling.
Cafe in voorgedeelte, biljartruimte aan de achterzijde met toiletgroepen. Onder het bedrijfsgedeelte is een kelder aanwezig welke thans niet toegankelijk is.

De achterzijde is te bereiken via de ruime opgang naast de woning, waardoor het perceel aan de achterzijde ook voldoende mogelijkheden biedt. De tuin is 12.5 meter diep en is gelegen op het oosten. Op het perceel zijn 2 ruime bergingen aanwezig ( 6.30x2.65m en 3.82x3.85m), waaronder een stalen berging en een stenen berging op een lager niveau.

Het object is bestemd ten behoeve van "woondoeleinden", een gedeelte van het perceel heeft een extra functieaanduiding van horeca categorie 2b.

Bijzonderheden:
- In de koopovereenkomst zullen de volgende aanvullende artikelen worden toegevoegd, ouderdomsclausule, asbestclausule, niet-zelfbewoningsclausule en een milieuclausule
- Projectnotaris: Hurtak & Roodhorst te Hillegom

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​